HjemFagSenteret tilbyr n...

FagSenteret tilbyr noe helt unikt innen dyrefaglige utdanninger

Tekst og bilder: FagSenteret

Vil du jobbe med dyr? FagSenteret har utdannet dyrlegesekretærer og dyrlegeassistenter i 15 år. En dyrefaglig utdanning hos oss er ettertraktet i arbeidsmarkedet!

Hos FagSenteret er studiet tilpasset slik at du enkelt skal kunne være i jobb mens du studerer. Forelesninger, webinarer, innleveringsoppgaver, veiledning og alt ligger på nettskolen. Det er lagt opp til at du skal kunne studere på helg/ettermiddag, samt med tilpasset tidshorisont. Det vil si at studietiden kan forlenges uten ekstra kostnad. Det er ikke noe problem å jobbe samtidig som du studerer ved FagSenteret; tvert imot!

Hvordan er jobbmulighetene etter endt studie?

Vi har målinger hvor vi ser at elevene som utdanner seg hos oss har fått seg jobb som dyrlegassistent eller i tilsvarende yrker. FagSenteret har utdannet dyrlegesekretærer og dyrlegeassistenter i 15 år. Vi ser behovet for å spesialisere i større grad. De som har tatt en dyrefaglig utdanning hos oss vil være ettertraktet i arbeidsmarkedet, da det er mangel på dyrefaglig personell mange steder.

Hvilke studier tilbyr FagSenteret innen dyrefag?

Det er hovedsakelig ettårige utdanninger som kan tas som deltid også. Hundefrisør er unntaket hvor det er to ukessamlinger i året i tillegg til nettskole.

Hva sier våre tidligere elever?

Sandra Uthagen: 

«Alt er veldig oversiktlig på nettskolen og det er lett å forstå. Jeg ser sammenhengene i fagstoffet lett og følte meg godt forberedt til praksis. Har lært mye i løpet av året og det har vært fint å kombinere med jobb. Jeg er veldig fornøyd.»

Emilie Holter:

«Det har vært veldig godt og praktisk å kombinere studier og jobb. Det har passet meg godt. Liker veldig godt å studere på denne måten. Veldig fornøyd med at det er så bra innhold.»

Caroline V Pedersen:

«Dette studiet har vært kjempebra for meg. Jeg har klart å studere fordi det er så gode muligheter for å tilpasse mengde og lengde. I tillegg var det skikkelig lærerikt og bra. Veldig fornøyd». 

Emma L Tofthagen:

Jeg har lært mye nytt. Det har vært veldig bra. Jeg liker godt nettskolen og måten den er bygget opp på. Det har gjort at jeg har jobbet godt med fagstoffet. 

Studiestart

Opptaket skjer fortløpende inntil studieplassene er besatt. Du kan starte når du selv ønsker når du er tatt opp som elev. Vi har 6 digitale samlinger i året (neste er i august) og i tillegg til forelesninger som er tilgjengelig på nettskolen. Her sendes også innleveringsoppgavene som studenten får tilbakemelding og karakter på. Det gis også veiledning og oppfølging over mail og telefon.

Tine Skiaker

Lektor ved FagSenteret

Tlf: 90744447

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: