HjemFerdig på Videregåen...

Ferdig på Videregående nå og usikker på hva du skal gjøre?

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

Studèr Business og Management i Barcelona, Madrid, Valencia, Toulouse, Lyon & Dijon!

Nedenfor finner du en oversikt over noen av studiene/universitetene vi samarbeider med.
Ta også en titt på nettsiden vår for å lese mer: https://studieriutlandet.org/  

Toulouse Business School (TBS)
TBS er en franskeid skole med campus i Toulouse, Barcelona og Casablanca. Skolen er trippel akkreditert, noe kun 1% av Business Schools i verden er. Skolen er perfekt for deg som ønsker å gjøre karriere innenfor business. På TBS er det små klasser med tett oppfølging av dyktige lærere og universitetet tilbyr nå også internasjonale klasser (engelsk studieprogram) v/Casablanca campus.

Bachelorgrad in Management ved TBS
TBS tilbyr en 3-årig internasjonal Bachelor in Management, med mulighet for utveksling Worldwide 2. semester 2. året. Dette er en del av skolens program, og er sterkt anbefalt.

Du kan starte i Toulouse, utveksle til Casablanca i 2. året, og avslutte i Barcelona- eller motsatt. Eller, du kan være ved ett sted i 3 år- alternativt kun utveksling til 2. semester år 2 til et av deres samarbeids universiteter worldwide. Uansett hvilken vei du velger, er det samme skole, det samme program og innhold. På 3. året velger du en fordypning, blant annet entreprenørskap- se vedlagt brosjyre.

Ta en nærmere titt på bachelor in management og mulighetene du har ved TBS her eller på vår nettside
Det er også mulighet for å ta en master in Management på TBS, du kan lese mer om dette her

Burgundy School og Business (BSB)
Universitetet ligger midt i et av verdens mest berømte vindistrikt. BSB er dobbel akkreditert og er ranket blant de 1% beste business Schools i verden. Hovedcampus ble grunnlagt i 1899, og ligger midt i Dijon sentrum, som er trygg og hyggelig by å bo i. Skolen har også campus i nydelige Lyon.

BSB opererer med små klasser og tett kontakt med lærere/professorer, noe som gir mulighet for tett oppfølging av dyktige internasjonale lærere. BSB har partneravtaler med mer enn 200 Business Schools/Universities worldwide. Ta en titt på denne videoen fra campus!

Bachelorgrad in Management ved BSB
Dette er et 3-årig program designet for å gi deg de essensielle ferdighetene som trengs i ledelse, markedsføring og business. Parallelt lærer du å utvikle dine andre sider/ferdigheter som å tilpasse deg ulike miljøer, fordomsfrihet, utvikle din kreativitet, entreprenørskap og kollektiv tenkning. Programmet vil gi deg mulighet for internasjonal fordypning og sterke forbindelser med næringslivet. Pedagogikken de bruker er «learning by doing», veiledet av et dedikert lærerteam som gjør sitt ytterste for å gi hver elev individuell støtte. På hvert trinn vil du bli guidet, coachet, oppmuntret og utfordret. Det er gode muligheter for utveksling ved BSB, hvor du kan velge mellom BSB sine partner universitet omkring hele verden. BSB tilbyr også flotte muligheter for internships, med opptil 13 måneder på 3 år.

Ta en nærmere titt på bachelor in management og mulighetene du har på BSB her.

Universidad Europea i Madrid og Valencia
UE har campus flere steder i Spania, blant annet i Madrid og Valencia. Universidad Europea er det universitetet i Spania med flest internasjonale program, flest internasjonale studenter og har blitt et svært populært universitet for norske studenter.

Campus i Madrid er en av de største private skolene i Spania og campus er en drøm! Universidad Europea har også campus i Valencia. Valencia er en kystby og er Spanias tredje største. Ved campus i Valencia er det et utpreget internasjonalt miljø. Sjekk denne videoen for å se hvorfor du skal velge Universidad Europea.

Universitetet tilbyr mange internasjonale grader, slik som:

  • Global International Business – Madrid
  • Bachelor in Business Administration – Madrid
  • Global double degree in international business & International Relations – Madrid
  • Global bachelor´s degree in Business Management & Entrepreneurship – Valencia
  • Bachelor’s Degree in Tourism & Leisure Management – Valencia

    Du kan lese mer om de ulike gradene samt detaljert programinformasjon her eller på vår nettside her

Business Administration ved CEU San Pablo Madrid
CEU San Pablo er en del av den største og mest tradisjonelle private utdanningsinstitusjonen i Spania, CEU ble grunnlagt i 1933. Universitetet har et stadig økende antall internasjonale studenter, som kommer fra mer enn 50 land, som registrerer seg for å studere ved Universidad CEU San Pablo hvert år.

CEU universitetene har et samfunnsstøttene perspektiv, der utdanning og forskning skal bidra til å drive verden fremover på en bedre måte. San Pablo har også fokus på personlig tilpasning og utvikling av den enkelte student, med innovasjon og internasjonalisering som en del av sine verdier. Du kan lese mer om deres bachelor´s grad i business og Administration her.

Hvordan søke?
For å legge inn en søknad til en eller flere av universitetene ovenfor kan du sende en mail til:

Inger Mørken
Mail: Inger@studieriutlandet.org
Tlf: 924 72 572

Tonje Mørken
Mail: tonje@studieriutlandet.org
Tlf: 40312305

Vi hjelper deg med prosessen fram til du er inne på universitetet uten kostnad. 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: