HjemVil finne noe som en...

Vil finne noe som engasjerer – og som ikke er helt A4!

Den store utdanningsmessen i Tromsø er avsluttet for denne gang, og Tromsøhallen har i to dager vært fylt av elever som søker informasjon om utdannings- og karrieremuligheter.

Vi snakket med Martin og Andreas, som begge to går VG 2 studiespesialisering på Hadsel VGS. De var førstemann inn på messa da den åpnet i dag og har vært her i en time nå. Begge to syns det er interessant å være på utdanningsmessen, og har oppdaget flere utdanninger som de ikke visste at fantes, som for eksempel innen kirken, dykker og fengselsbetjent.

Martin har lyst å ta førstegangstjeneste i forsvaret når han er ferdig med videregående, for å få en pause fra skole før han begynner å studere. Etter det har han planlagt å gå på Politihøgskolen i Bodø, og syns det er litt dumt at Politihøgskolen ikke hadde stand på messa.

Andreas er usikker på hva han vil gjøre etter videregående. Klassen var på besøk på UiT i går, og han tror ikke at studier på universitet er noe for han, selv om det kan endre seg. Han har lyst å finne noe som interesserer og engasjerer han – og helst noe som ikke er helt A4. Vi ønsker begge to lykke til!

Vinneren av «beste stand» ble denne gangen UiT – Norges arktiske universitet, som engasjerte de besøkende med god informasjon fra både studenter og ansatte på universitetet. Vi gratulerer så mye med seieren!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: