HjemFornøyde elever på m...

Fornøyde elever på messen i Halden

På utdanningsmessen i Halden fikk mange elever muligheten til å snakke direkte med aktuelle aktører. De fikk også med seg en rekke interessante foredrag under besøket.

Selv om mange av foredragene gikk parallelt, fikk vi flere tilbakemeldinger om bra oppmøte.

Vi snakket med noen av de besøkende:

Sara og Ida, 3.klasse-elever ved St. Olav VGS. 

De visste på forhånd at de ville snakke med Høgskolen i Østfold om sykepleiestudier og bioingeniør. De fikk mye nyttig informasjon og gode råd. Sara sier hun føler seg klokere på sitt valg av studieretning etter å ha snakket med de.

De har også snakket med Lånekassen som kunne bidra med en del informasjon de ikke visste om fra før. Alt i alt er de veldig fornøyd med besøket på messa.

Silje fra 2. klasse på Askim VGS har vært på messa en liten halvtime, men har allerede rukket å prate med EF og Høgskolen i Østfold. Hun er ganske bestemt på å ville ta lærerutdanning, men ser også på muligheten for et år i utlandet eller på folkehøgskole før hun setter i gang med utdanningen. Planen nå er å snakke med representantene fra Folkehøgskolene i Norge.

Beste Stand 

Forsvaret ble nok en gang kåret til beste stand under utdanningsmessa i Halden.

På spørsmål om hva de selv tror grunnen til at de vant i år er, trekker Elias frem det minimalistiske utseende på standen. Men også at de har nok personell til å prate med de besøkende. Det er med på å gi et bra inntrykk, mener han.

Sander forteller at Forsvaret har mye å tilby, og at det er viktig for de å snakke om de riktige tingene, ut i fra hvem de snakker med.

Eilev sier at mange kommer til standen og bare spør etter en brosjyre. Da pleier de å spørre hvorfor eleven vil ha brosjyren. På den måten får de satt i gang en samtale om hva de er ute etter.

Vi gratulerer Forsvaret med beste stand!

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: