HjemFrivillig arbeid, pr...

Frivillig arbeid, praksis eller friår i utlandet, planlegg nå!

Skill deg ut i mengden – ta praksis og internship og delta på frivillig arbeid i utlandet med Projects Abroad.

Et opphold på frivillig arbeid og internship i utlandet er en spennende investering og gir deg et fortrinn ved jobbsøking. Projects Abroad er ledende i bransjen og tar deg til alle verdens hjørner, på spennende prosjekter med høy måloppnåelse.

Studenter i praksis, jobbsøkere på internship eller venner på tur i friåret sitt – det er stort mangfold blant de frivillige arbeiderne som hvert år tar turen ut i verden. Felles for dem alle er ønsket om en annerledes tur – en reise med mening.  Et opphold på frivillig arbeid, internship eller praksisopphold i utlandet gir nye impulser, åpner horisonter, utvider nettverket ditt, øker dine språkkunnskaper og gir deg verdifull arbeidserfaring, alt sammen nyttig når du etter hvert skal søke jobb. Å investere egen tid og penger for å bidra for andre viser engasjement og pågangsmot, verdier arbeidsgivere vet å verdsette.

Skreddersydde og fleksible turer
Når du reiser med Projects Abroad, velger du selv hvor og når du vil dra og hva du vil jobbe med. Du kan også kombinere prosjekter og land som du selv vil. Vi tilbyr kvalitetssikrede prosjekter over hele verden innen blant annet:

Velg kvalitet og erfaring
Organiseringen av innsatsen du som frivillig gjør, bør alltid ha fokus på prosjektets utvikling og behov. Er arbeidet godt organisert, vil innsatsen din bidra positivt og medvirke til bærekraftig utvikling og målbare resultater. Projects Abroad har 25 års erfaring og kan vise til svært gode resultater. Vi tilbyr prosjekter for alle over 16 år, både ufaglærte, studenter og profesjonelle, fra 1 uke og oppover. Vi garanterer at innsatsen din rettes mot de områdene der det er mest behov.  Egne ansatte i alle destinasjoner sørger for god oppfølging av prosjektene og deg som frivillig.

Ta kontakt i dag, og følg oss gjerne på Facebook, så hjelper vi deg å planlegge ditt neste eventyr!

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: