HjemFullt hus på utdanni...

Fullt hus på utdanningsmessen i Oslo Spektrum!

I forrige uke gikk vinterens siste utdanningsmesse av stabelen i Oslo Spektrum, og mange av de besøkende er nå et stort steg nærmere å velge sin utdanning og karriere.

Utdanningsmessen i Oslo Spektrum er en av landets største utdanningsmesser, med mer enn 100 utstillere fra over 20 land. Her fikk publikum snakke direkte med studenter og ansatte på universitet, høgskoler og fagskoler, samt folkehøgskoler, Forsvaret, videregående skoler og opplæringskontor, interesseorganisasjoner og bedrifter.

Høgskolen i Innlandet hadde en laget en kreativ og hyggelig stand som ble godt besøkt av publikum.

Et stort antall besøkende tok turen innom, enten sammen med skolen sin eller på egen hånd, for å få informasjon om de mange utdannings- og karrieremulighetene som fins.

Utdanningsmessen kunne også tilby et stort foredragsprogram med aktuelle tema som for eksempel studentøkonomi, studier i utlandet og fremtidens arbeidsmarked. Publikum kunne i tillegg høre foredrag med både norske og utenlandske universitet og høgskoler som fortalte om sine studietilbud.

Prisen for messens beste stand gikk denne gangen til Høyskolen Kristiania, som har både høyskole- og fagskolestudier innen flere fagfelt. De presenterte det brede studietilbudet sitt på en stor og innholdsrik stand.

Det var en glad gjeng som tok imot prisen, og vi gratulerer så mye med seieren!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: