HjemHva kan du jobbe med...

Hva kan du jobbe med etter en kreativ utdanning?

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Drømmer du om å studere foto, film eller innholdsproduksjon? Det nærmer seg søknadsfrist for våre utdanninger, og du er kanskje usikker på hva du kan jobbe med etter å ha tatt en kreativ utdanning? Mulighetene er mange, under kan du lese om tidligere studenter som fulgte lidenskapen sin og er ute i jobb i dag!

Som skole er vi opptatt av å være en levende og aktiv del av bransjene vi utdanner i. Dette gir deg mulighet til å knytte viktige kontakter underveis i studietiden og bygge et solid nettverk, som kan hjelpe deg når du skal ut i jobb etter endt utdanning.

FOTO – grunnutdanning i foto & toårig fotografutdanning

Grunnutdannning i fotografi tilbyr mange spennende muligheter – her lærer du alt du trenger for å komme i gang som fotograf; kamerateknikk, lyssetting i studio og photoshop, samt en grunnleggende forståelse for bildekommunikasjon og en egen fotografisk portefølje. Bødvar og Emma gikk grunnutdanning i fjor; Bødvar har gått videre til Royal Academy of Art i Haag og Emma fikk innpass på andre semester i den toårige fotografutdanningen. Du kan lese om dem her og hva de fikk ut av studiet!

Toårig fotografutdanning er en solid vei til å utvikle din visuelle identitet. Her blir du kjent med ulike typer fotografi, bygger deg opp som fotograf med åtte større fotoprosjekter, bokproduksjon og avgangsutstilling, og får fordype deg i den retningen du er interessert i. Her forberedes du på en karriere i en spennende og raskt voksende bransje! Tidligere studenter Berglind og Simen stilte ut i Oslo kort tid etter uteksaminering, Juliane og Kine fikk arbeidene sine publisert i magasinet Altså, Linnea har etablert seg som frilans fotograf og videograf, mens Sara og Marius ble tatt opp i fotoagenturet Pudder. Mulighetene er like mange som det finnes fotografer – her er en oversikt over tidligere studenter og hva de jobber med i dag.

Visuell innholdsprodusent for nye medier – foto, film & markedsføring i ett!

Har du lyst til å arbeide kreativt med foto og video for mennesker som trenger god markedsføring på nett? Da er visuell innholdsprodusent studiet for deg – i samarbeid med de flinkeste fotografene og markedsførerne i Norge lærer du foto & video for nye medier, i tillegg til markedsstrategi, hva som funker på nett, målgrupper og søkemotoroptimalisering blant mye mer. Gjennom realistiske case-oppgaver og praksisplass i studietiden, er du klar for å gå rett ut i jobb etter endt utdanning! Visste du at 70% av de som uteksaminerte i fjor har fast arbeid i dag?

PS: Søknadsfristen er 29.april, så husk å registrere din søknad på www.bildernordic.no før det! Trenger du hjelp til å søke, eller lurer på noe annet angående studiene våre? Du kan ringe oss på +47 24 14 66 80 eller sende mail til post@bildernordic.noBook studiesamtale med en av oss her, eller kom på våre månedlige åpne kvelder og få kreativt påfyll, omvisning på skolen og informasjon om våre studier! Du kan lese mer om skolen og våre andre utdanninger her.

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en kreativ fagskole i Oslo sentrum. Vi tilbyr syv ulike utdanninger innen kreative fag, alle støttet av Lånekassen, med profesjonelle bransjeaktører som lærere. Skolen startet opp i 2007 og har et solid norsk- og internasjonalt nettverk.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: