HjemHvordan skape en god...

Hvordan skape en god stand?

Vi tror alle utstillere kan få et godt resultat på messene uavhengig av ressurser, budsjett og standstørrelse. Her er våre tips til å skape en god stand:

Møt de besøkende med et smil!
Mange elever er usikre på hva de kan spørre om og hva de lurer på. Vi anbefaler at dere som standpersonell møter elevene med et smil og kanskje et spørsmål. Enkle spørsmål elevene kan svare på, konkurranser eller aktiviteter på standen er nyttige «Ice breakers».

Aktiviteter på standen
Konkurranser og aktiviteter tiltrekker besøkende og skaper oppmerksomhet. En uformell tone gjør det enkelt for de besøkende å stille spørsmål. La gjerne de besøkende selv få teste ut hva dere driver med.

Innredning av standen
Om mulig anbefaler vi at dere har en innredning av standen som inviterer til samtaler. Det er enklere å komme i kontakt med de besøkende om dere har ståbord og høye barkrakker sammenlignet med lave stoler og store bord.

Egnet standpersonell
På utdanningsmessene er standpersonellet utstillerens ansikt utad. Standpersonell med god kunnskap om utdanning, studiested og arbeidsmarked gir et godt inntrykk. Mange utstillere har godt kvalifiserte elever, studentambassadører og lærlinger som standpersonell. I tillegg til å være økonomisk lønnsomt gir det ofte en merverdi for de besøkende å snakke med studenter, elever og lærlinger de kan identifisere seg med.

Ønsker du flere tips til utarbeidelse av stand? 

Ta kontakt:
info@tautdanning.no
Tlf: 7380 9750

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: