HjemInteressert i fotogr...

Interessert i fotografi?

Tekst: Bilder Nordic / Foto: Juliane Jensen

Utforsk det visuelle språket gjennom en kreativ og utfordrende studiehverdag ved Bilder Nordic!

I et samfunn der det visuelle får en stadig større plass i kommunikasjonen, øker også behovet for mennesker som er dyktige historiefortellere og som mestrer det visuelle språket. Tar du en utdanning ved Bilder Nordic, utvikler du avanserte kreative evner og du lærer å kommunisere visuelt.

Med en kreativ utdanning har du muligheten til å se verden på en helt ny måte. Gjennom vår toårige fotografutdanning får du en komplett studie i fototeknikk, visuell kommunikasjon, nye medier og yrke & identitet. Med et internasjonalt nettverk av yrkesaktive fotografer som forelesere, får du relevant kunnskap og en god forståelse av hvordan det er å jobbe som fotograf i dag, enten det er i et magasin, som dokumentarfotograf på reise jorden rundt, som reklamefotograf i et studio eller som kunstner!

I løpet av studietiden går du gjennom varierte og spennende prosjekt, som blant annet moteworkshop med mening, dokumentarisk prosjektarbeid og musikkvideo-workshop med norske artister. I andre skoleår lager du en rekke større prosjekt ut i fra egen interesse, i tillegg til en felles klasseutstilling hvor alle jobber med samme tematikk og arrangerer en stor utstilling i Oslo sentrum, og en tre måneder lang hovedoppgave, som resulterer i en fotobok, hvor du fordyper deg i ditt interesseområde.

På skolen møter du et yrende studentmiljø med studenter som interesserer seg for det samme som deg. Gjennom to år får du muligheten til å arbeide kreativt, alene og sammen med andre. Utdanningen er yrkesrettet og fokuserer på at du skal lære håndverket, bygge et sterkt nettverk og få innsikt i aspektene som er avgjørende for at man skal kunne arbeide som fotograf i dag.

Skolen ligger midt i Oslo sentrum, og er døgnåpen for studenter med store, lyse studioer, en solid utstyrspark, mørkerom og macer med den nyeste programvaren, slik at du har muligheten til å arbeide som du vil, når du vil.

I år gikk flere studenter og tidligere studenter av med seire i de prestisjetunge konkurransene Årets Bilde 2018 og Gullsnitt 17/18. I forkant av slike konkurranser vil mentorene ved skolen hjelpe deg med å gjøre utvalg og veilede deg på hvilke av dine arbeider som kan passe å sende inn.

Blant våre tidligere studenter finner vi en rekke ulike karriereveier som du kan la deg inspirere avEirik Evjen reiste til Libanon for å lage reklamefilmTrine Hisdal ble tatt opp i fotoagenturet TinAgent rett etter studietiden og Grunnutdannings-alumni Johanna Siring har flyttet til New York og gjør shoots for H&MDu kan lese mer om ulike karrieremuligheter her. I mars hadde også avgangsstudentene utstilling på Kulturhuset, som du kan lese anmeldelse av her.

Har du blitt nysgjerrig på om en kreativ utdanning er noe for deg? Vi inviterer til informasjonsmøte 15. mai kl 17:00 i våre lokaler. Dette gir deg en mulighet til å besøke skolen og se lokalene, se studentarbeid, høre mer om markedet for fotografi og andre visuelle utdanninger, i tillegg til en enkel innføring i våre studietilbud, og selvfølgelig få svar på alle dine spørsmål! Velkommen til infomøte.

Du kan også booke en personlig studieveiledning med en av våre studiekonsulenter. 

Du kan lese mer om skolen, våre studier og mye mer på www.bildernordic.no.
Dersom du har spørsmål er det bare å kontakte oss på telefon 24 14 66 80 eller epost post@bildernordic.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: