HjemInteressert i videop...

Interessert i videoproduksjon?

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Søk Grunnutdanning i film – en intensiv utdanning i filmteknikk og historiefortelling!

Ønsker du å lære deg å lage audiovisuelle produksjoner for en visuell fremtid? Bilder Nordic School of Photographys nye grunnutdanning i film gir en grundig og intensiv innføring i film på et halvt år! Gjennom praktiske produksjoner og innsikt i audiovisuell historiefortelling vil du være i stand til å lage spennende videoproduksjoner – fra planlegging til produksjon og publisering!

Kreativ og yrkesrettet
Er du nysgjerrig på hvordan det kan være å jobbe i filmbransjen? Vil du prøve ut livet som filmskaper, eller er du interessert i å begynne innenfor et spesifikt fagområde som krever filmkunnskaper? Er det noe du vil kombinere med andre utdanninger? Grunnutdanning i film gir deg en grunnleggende praktisk introduksjon til videoproduksjon, med fokus på teknikk. Det kreves ingen forkunnskaper, og over et halvt år har du muligheten til å eksperimentere og prøve deg fram gjennom et praktisk og yrkesrettet studie!

Utdanning for fremtiden
Hverdagen vår har blitt mer visuell, og bevegelige bilder får større og større plass i kommunikasjonen vår. I et samfunn der det blir et større behov for film, blir det også et behov for mennesker som mestrer og forstår det visuelle språket.

Grunnutdanning i film gir deg grunnlaget for å arbeide med videoproduksjon. Etter endt studietid vil du være i stand til å ta på deg ulike typer oppdragsfilm. Utdanningen er praktisk og yrkesrettet, med vekt på praktisk produksjon, gode arbeidsvaner, non-destruktiv arbeidsflyt, fokus på solid håndverk og respekt for kunder og andre bransjeaktører!

Høres dette interessant ut? Du kan lese mer om Grunnutdanning i film her!

Utdanninger innen foto og kommunikasjon & design
Interessert i andre kreative utdanninger? Vi tilbyr studier innen fotografi, som grunnutdanning i fotografi, den komplette utdanningen toårig fotograf. I tillegg tilbyr vi visuell innholdsprodusent for nye medier, mediedesign og 3D-design & animasjon! Du kan lese mer om skolen og våre utdanninger på våre nettsider.

Vil du høre mer om våre ulike studietilbud og karrieremuligheter?
Besøk oss på infomøte 10. april eller book personlig studieveiledning på våre nettsider.

Sikre din studieplass allerede i dag – Søk nå!

Lurer du på noe? Kontakt oss!
www.bildernordic.no
post@bildernordic.no 
telefon 24 14 66 80

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: