HjemInternasjonalt anerk...

Internasjonalt anerkjent Tannlegeutdanning!

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

European University Cyprus utdanner neste generasjons tannleger med et fremragende odontologiprogram.

I løpet av det siste tiåret har European University Cyprus gjennomgått en omfattende moderniseringskultur , som har resultert i en vekst som overgår alle forventninger. Omfanget og kvaliteten på universitetsutdanningene på Kypros er oppgradert, og definerer en klar internasjonal orientering for både universitetet og landet.

European University Cyprus har introdusert ledende teknologi og styrket landets helsesektor gjennom etableringen av den mest avanserte medisin- og tannlegeutdanningen i regionen. Med lanseringen av landets første odontologiprogram, tilbyr universitetet et omfattende utvalg av studier innen medisin og helsevitenskap, og tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden.

Tannlegestudiet over fem år undervises på engelsk, med en moderne læreplan basert på de høyeste standardene for utdanning innen odontologi i Europa og Nord-Amerika. Programmet benytter ledende fasiliteter som anatomi-disseksjonsrom og laboratorier for kliniske og tekniske ferdigheter, med realistiske pasientsimulatorer.  Studentene får opplæring gjennom utvidet virkelighet, utvikler ferdigheter ved å bruke hele spekteret av tannutstyr og bruker CAD/CAM-teknologi. Studentene lærer design og konstruksjon av tannrestaureringer. Hver lab er eksklusivt utformet for å romme 20 studenter, noe som sikrer høy kvalitet og større personalisering av undervisningen.

Konkurransefortrinnet til School of Dentistry er at tannklinikken på campus tilbyr studentene en omfattende klinisk praksis og førstehånds pasientkontakt, som gir tannpleie av høy kvalitet til hundrevis av innbyggere hvert år.  

Fakultetet og et mangfold av studenter sikrer et læringsmiljø bestående av inkludering og samarbeid, med et globalt perspektiv innen feltet odontologi.
Tannlegeprogrammet tiltrekker seg internasjonale studenter fra hele verden, inkludert Tyskland, Italia, Sverige, Danmark, Norge, Storbritannia, Irland, Frankrike, Israel, India og Hellas.

EUC lærer opp en ny generasjon av leger og tannleger, som ved uteksaminering er forberedt og automatisk kvalifisert til å praktisere innen de 32 EU- og EØS-landene. De tildeles også medlemskap i ADEE (Association of Dental Education in Europe).

EUCs odontologiprogram er nå et referansepunkt for regionen, gitt dens internasjonale anerkjennelse og samsvar med EU-kravene for allmenntannleger.

Finn ut mer om Odontologiutdanning og profesjonsutdanningen innen medisin ved European University Cyprus.

Ta også gjerne kontakt med vår norske samarbeidspartner Studier i Utlandet, som vil hjelpe deg med informasjon, samt søknads og opptaksprosess

Inger Mørken inger@studieriutlandet.org / 924 72572

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: