Spennende utstillere på utdanningsmessen i Kristiansand!

Årets utdanningsmesse i Kristiansand er nå avsluttet. I to dager har Gimlehallen vært fylt til randen av ivrige elever og engasjerte utstillere.

På messen har elevene fått informasjon om alt fra studier på universitet og høgskole i Norge og utlandet til yogalinje på folkehøgskole. Proffe, oppfinnsomme og kreative utstillere har stått på rekke og rad for å fortelle om og vise fram studietilbudet sitt. Vi har snakket med Jonas, som går VG2 studiespesialisering på Mandal VGS. Klassen hans har vært på messen i litt over en time. Han skal søke studier neste år, og har lyst å søke på ingeniørstudier på NTNU.

Selv om NTNU ikke var utstiller på messen, syns han at det er bra å besøke utdanningsmessen. Han har han fått nyttig informasjon om hva som kreves for å komme inn på det studiet han vil, og har blitt mer sikker på hva han har lyst å studere.

Prisen for beste stand gikk denne gangen til en av de lokale utstillerne; Ambulansetjenesten i Agder. De informerte blant annet informerte om muligheten for å bli ambulansesjåfør, og hadde med seg en ambulanse på standen sin som vakte stor interesse blant mange besøkende.

Vinnerne var veldig fornøyde, og vi gratulerer så mye!