HjemSpennende utstillere...

Spennende utstillere på utdanningsmessen i Kristiansand!

Årets utdanningsmesse i Kristiansand er nå avsluttet. I to dager har Gimlehallen vært fylt til randen av ivrige elever og engasjerte utstillere.

På messen har elevene fått informasjon om alt fra studier på universitet og høgskole i Norge og utlandet til yogalinje på folkehøgskole. Proffe, oppfinnsomme og kreative utstillere har stått på rekke og rad for å fortelle om og vise fram studietilbudet sitt. Vi har snakket med Jonas, som går VG2 studiespesialisering på Mandal VGS. Klassen hans har vært på messen i litt over en time. Han skal søke studier neste år, og har lyst å søke på ingeniørstudier på NTNU.

Selv om NTNU ikke var utstiller på messen, syns han at det er bra å besøke utdanningsmessen. Han har han fått nyttig informasjon om hva som kreves for å komme inn på det studiet han vil, og har blitt mer sikker på hva han har lyst å studere.

Prisen for beste stand gikk denne gangen til en av de lokale utstillerne; Ambulansetjenesten i Agder. De informerte blant annet informerte om muligheten for å bli ambulansesjåfør, og hadde med seg en ambulanse på standen sin som vakte stor interesse blant mange besøkende.

Vinnerne var veldig fornøyde, og vi gratulerer så mye!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: