HjemKreativt & yrkes...

Kreativt & yrkesrettet – lær av de beste i bransjen!

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Ved Bilder Nordic får du en kreativ og yrkesrettet utdanning på et halvt, ett eller to år, i foto, visuell innholdsproduksjon, mediedesign eller 3D!

Ta en kort, praktisk og kreativ utdanning hos oss!

Ved Bilder Nordic School of Photography får du en kreativ og yrkesrettet utdanning på et halvt, ett eller to år, innen fotografi, visuell innholdsproduksjon, mediedesign eller 3D-animasjon. Lær av de beste i bransjen, med profesjonelle bransjeaktører som forelesere!

Som skole er vi opptatt av å være en levende og aktiv del av bransjene vi utdanner i. Dette gir deg mulighet til å knytte viktige kontakter underveis i studietiden og bygge opp et solid nettverk, som kan hjelpe deg når du skal ut i jobb etter endt utdanning.

Foto: Johanne Log, toårig student 2016 – 2018

Toårig Fotograf – En komplett og tidsriktig fotoutdanning!

Lær foto- og filmteknikk av profesjonelle fotografer, mestre lyssetting og postproduksjon til fingerspissene – og lær hvordan du kommuniserer ulike budskap i ulike sjangre, fra reklame og mote til presse og dokumentar!

I første skoleår får du en intensiv innføring i de ulike fotografiske sjangrene, samt teknikken bak profesjonelt fotografi og film for fotografer. I andre skoleår gjør du åtte større fotoprosjekt hvor du fordyper deg i det du er mest interessert i, med en spesialisert mentor som følger deg gjennom året. Utdanningen avsluttes med en stor offisiell avgangsutstilling, og en hovedoppgave som resulterer i en trykt fotobok!

Les mer om den toårige utdanningen Fotograf her.

Foto: Tom Lund, grunnutdanning deltid 2014/2015

Foto – En grunnutdanning på ett semester heltid eller ett år deltid!

Grunnutdanning i fotografi er en intensiv innføring i fototeknikk, bildekommunikasjon og porteføljeutvikling for deg som er nysgjerrig på å teste ut fotografi. Etter kun ett semester er du i stand til å jobbe med fotografi, og har blitt kjent med ulike sjangre som mote, reklame og dokumentar gjennom praktiske workshops med anerkjente fotografer i bransjen.

Les mer om Foto – En grunnutdanning i fotografi her.

Foto: Therese Nordhus Lien & Henriette Heimdal

Visuell innholdsprodusent for nye medier – en helt ny utdanning!

Vi har aldri hatt større behov for visuelt materiale enn i dag – og kombinert med en solid forståelse for markedsføring og kommunikasjon på digitale flater og sosiale medier gir Visuell innholdsprodusent deg en effektiv vei inn i bransjen!

Utdanningen går over ett år og lærer deg foto og filmproduksjon for sosiale medier og digitale flater, i samarbeid med iProspect, et av Norges ledende digitalbyrå!

Les mer om Visuell innholdsprodusent for nye medier her.

Mediedesign – et årsstudium med helhetlig tilnærming til design

Er du interessert i design for trykte og digitale flater? Mediedesign er et intensivt årsstudium i grafisk design, illustrasjon og skjermbasert design, hvor du lærer både programvare og designprinsipp som gjør deg i stand til å produsere helhetlig.

Les mer om utdanningen Mediedesign her.

Studentarbeid: Therese Frøyna Burum

3D-design og animasjon – et intensivt årsstudium

3D-design og animasjon lærer deg hvordan du lager 3D-modeller og grafikk til animasjonsfilmer, reklame, dataspill, visualisering, visuelle effekter og VR. Med stadig ny teknologi er 3D-design og animasjon et fremtidsrettet og spennende fagområde!

Les mer om 3D-design og animasjon her.

Vil du høre mer om våre ulike studietilbud og karrieremuligheter?
Besøk oss på infomøte 6. februar eller book personlig studieveiledning på våre nettsider.

Sikre din studieplass allerede i dag – Søk nå!

Kontakt oss for mer informasjon;
www.bildernordic.no
post@bildernordic.no 
telefon 24 14 66 80

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: