HjemLær blant de beste

Lær blant de beste

Tekst og bilder: Akademiet

Kunne du tenke deg å jobbe side om side ved noen av verdens mest profilerte kokker og servitører?

Drømmer du om å skape eventyrlige retter tilberedt av rike råvarer, samtidig som du jobber sammen med noen av verdens beste innen matkunnskap og servering?

Da bør du kanskje vurdere å utdanne deg som kokk eller servitør.

Akademiet Norsk Restaurantskole utdannes neste generasjons kokker og servitører. Som elev på skolen vil du tilegne deg kunnskap innen tilberedning og behandling av råvarer, kosthold og ernæring, service og servering av mat og drikke. Etter to år ved skolen har du dannet deg et solid kunnskapsgrunnlag.

Garantert læreplass

Visste du at alle elever på Akademiet Norsk Restaurantskole er garantert læreplass etter to år? Skolen har tett samarbeid med noen av de beste lærebedriftene i Oslo og Norge. Det sikrer elevene tidlig læringsplass og utplassering i de riktige bedriftene.

Avhengig av hvilken retning du ønsker å gå, sørger skolen for at du plasseres et sted som kan bidra til at karrieredrømmen går i oppfyllelse.

Noen av elevene ved skolen har fått tilbud ved svært gode restauranter. For disse elevene blir det et luksusproblem å velge hvem de skal gå ut i lære hos. Blant bedriftene som har gitt våre fantastiske elever tilbud om plass er RE-NAA (Michelin**), Statholdergaarden (Michelin*), Avalon, Nedre Foss Gård, Oslo Militære Samfund og Brasserie France.

Vil du også ha en utdanning som garanterer læreplass og en spennende jobb i en bransje som er i stort behov av faglærte?

Da kan du søke skoleplass på Akademiet Norsk Restaurantskole nå!

Om Akademiet Norsk Restaurantskole

Akademiet Norsk Restaurantskole er en liten skole med kort avstand mellom elever og lærere. Skolen tar på alvor at enhver elev er et unikt individ med behov for personlig oppfølging. På skolen vil du få et faglig og sosialt miljø med dyktige lærere og medelever.

Søk skoleplass!

Ta kontakt med Akademiet Norsk Restaurantskole

E-post: post@norskrestaurantskole.no
Telefon: 417 80 739
Adresse: Schweigaards gate 34, 0191 Oslo, Norge

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: