HjemMorgendagens leger. ...

Morgendagens leger. Et prestisjefylt profesjonsstudium!

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

European University Cyprus’ School of Medicine tilbyr en enestående utdanning innen medisin. Universitetet har nå ekspandert og etablert en avdeling midt i hjertet av Europa, i Tyskland.

European University er en av Middelhavets mest fremtredende regionale utdanningsleverandører, og tilbyr de mest omfattende studiene innen medisin, odontologi og helsevitenskap. Universitetet har det siste tiåret tatt store steg med å utvide programmene og forskningen. Med etableringen av School of Medicine’s Frankfurt i 2022 tilbys samme levende, innovative pensum i Tyskland. Dette er et ytterligere bevis på den internasjonale orienteringen, med omdømme som en pålitelig leverandør av medisinsk utdanning.

School of Medicine er strukturert på grunnlag av EU-direktiver og internasjonale helsestandarder, og har blant sine fakulteter nobelprisvinnere og eminente forskere fra Kypros og utlandet. Disse har utmerket seg i verdenskjente medisinske institusjoner og forskningssentre.

Dette seksårige programmet undervist på engelsk består av en fast, kompetansebasert læreplan som trener studentene på best tenkelige måte innen pasientbehandling ved innovative undervisningsstrategier, avansert simulering og grunnleggende klinisk ferdighetstrening, allerede fra deres første studieår. Dette skjer i dynamiske, topp moderne undervisningsfasiliteter som inkluderer realistiske simuleringslaboratorier og virtuelle/dataassisterte laboratorier –  på begge campus, i Nicosia og i Frankfurt,

EUC har også eksklusive samarbeidsavtaler med de største offentlige og private sykehusene på Kypros for studentenespraksisperioder. Det gis også muligheter for praksis om sommeren i 10 forskjellige land. Dette gir erfaringsbasert læring på tvers av en rekke disipliner. Gjennom akademisk, klinisk og karriereveiledning vil universitetet hjelpe studentene med å få mest mulig ut av sin medisinske opplæring og også til å bli inspirerte leger og ledere.

Universitetet med sin førsteklasses medisinske utdanning, forskning og helsetjenester har ført til det faktum at universitetet tiltrekker seg studenter fra over 28 forskjellige land, som Tyskland, Italia, Hellas, Sverige, Danmark, Norge, Storbritannia, Irland, Frankrike, Israel, USA og Canada.

EUCs utdanningsmodell gjør det mulig for nyutdannede å jobbe hvor som helst i EU og rundt om i verden. Fordi EUC ivaretar og opprettholder de høyeste vitenskapelige og etiske standardene innen medisinsk utdanning, er School of Medicine akkreditert gjennom de strenge standardene og prosedyrene til World Federation for Medical Education (WFME). Dens femstjerners utmerkelse på det globale QS TOP UNIVERSITIES (QS Stars University Ratings) er ytterligere et bevis på det eksepsjonelle programmet, konkurranseevnen, den generelle studenttilfredsheten, fakultet-studentforholdet og høye sysselsettingsgraden.

EUC-kandidater i medisin er utstyrt med all nødvendig kompetanse, oppdatert medisinsk kunnskap, avanserte kliniske ferdigheter og snarrådighet som kommer med en prestisjefylt og hardt opptjent medisinsk utdanning gitt av et akkreditert EU-universitet.

Finn ut mer om Cand.med.-utdanningen og profesjonsstudiet i medisin ved European University Cyprus.

Ta også gjerne kontakt med vår norske samarbeidspartner Studier i Utlandet, som vil hjelpe deg med informasjon, samt søknads og opptaksprosess: Inger Mørken inger@studieriutlandet.org

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: