HjemNora besøkte utdanni...

Nora besøkte utdanningsmessen – og vant gavekort

Nora besvarte spørreundersøkelsen på årets utdanningsmesse i Bergen, og vant et gavekort fra Elkjøp. – Jeg ble langt mer klok på hvilke muligheter som finnes og hva jeg kan velge mellom, forteller hun om messebesøket.

Hvert år trekkes en vinner av et gavekort blant besøkende som har besvart spørreundersøkelsen på utdanningsmessene Utdanning & Karriere. I år var det Nora, elev fra Metis videregående skole som vant. Hun opplevde utdanningsmessen som opplysende og inspirerende for henne som snart er ferdig med 13 års skolegang:

– Jeg synes at messen var interessant og opplysende. Jeg ble langt mer klok på hvilke muligheter som finnes og hva jeg kan velge mellom. Jeg fikk snakket med mange og fikk høre deres erfaringer. Det var mange med like interesser som meg og jeg fikk inspirasjon fra deres erfaringer.

Høyere utdanning vekket stor interesse

15. april er fristen for å søke utdanning ved offentlige høyskoler, universiteter og fagskoler. For mange besøkende på utdanningsmessen er det høyere utdanning som vekker størst interesse. Dette gjaldt også for Nora som går Vg3:  

– Jeg lurte mye på hvilke opptakskrav som trengtes på de ulike studiene og fikk gode svar på det. Jeg lurte også på hvordan studietiden er og hva jeg kan se frem til og fikk mange gode svar. 

Nora kunne fortelle videre at hun ble mer bestemt på hva hun ønsker å studere etter å ha deltatt på utdanningsmessen i Bergen:

– Jeg klarte på messen å begrense ønskene mine ned til to studier, enten økonomi eller medisin. Jeg ble også overbevist om å studere i en annen by enn Bergen, for å få en annen opplevelse og nye inntrykk.

Ta utdanning gratulerer Nora og håper premien kommer godt med. Vi ønsker henne masse lykke til med utdanningsvalget!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: