HjemVil du studere kunst...

Vil du studere kunst? Oppdag University for the Creative Arts!

Tekst og bilder: SONOR

I over 150 år har University for the Creative Arts (UCA) vært ett av Storbritannias ledende fagmiljøer innenfor den kreative industrien. Blant universitetets tidligere studenter finner man Oscarvinnende filmskapere, anerkjente motedesignere, TV-personligheter og Turner Prize-nominerte kunstnere.

UCA er et spesialisert universitet, noe som betyr at du møter likesinnede studenter som hjelper hverandre i de kreative prosessene. En av suksessfaktorene til UCA er at det oppfordres til samarbeid på tvers av studieretninger. Dette betyr blant annet at kunststudentene kan samarbeide med filmstudentene, og motedesignerne med arkitektstudentene. Slik sørger UCA for at deres studenter blir eksponerte for ulike fagmiljøer og er godt skodd for utfordringer som måtte møte dem i arbeidslivet.

Gode jobbmuligheter

Mange som studerer kreative fag er bekymret for om det venter en jobb etter endte studier. Har du en grad fra UCA har du liten grunn til å være bekymret. Hele 96.9 % av uteksaminerte studenter er i jobb eller videre studier innen seks måneder etter graduation. Dette får UCA til på grunn av det gode renommeet til skolen. Blant universitetets tidligere studenter finner man Oscarvinnende filmskapere, anerkjente motedesignere, TV-personligheter og Turner Prize-nominerte kunstnere. I tillegg har universitetet blitt kåret til «Modern University of the Year» og det beste spesialiserte kunstuniversitetet i Storbritannia (Times and Sunday Times Good University Guide 2019).

Den kreative industrien vokser!

Det har aldri vært en bedre tid for å studere kreative fag. I Storbritannia alene finnes det rundt 2 000 000 jobber innen den kreative industrien. I tillegg er dette en industri som vokser dobbelt så raskt som økonomien i Storbritannia for øvrig. Den kreative industrien i Storbritannia omsetter for omtrent 84 milliarder pund, noe som tilsvarer 10 millioner hver eneste time året rundt. Med en grad fra UCA er du godt rustet til å ta del i denne utviklingen.

Vi hjelper deg gjerne med å kartlegge dine muligheter for opptak, samt hjelper deg med å søke!

 

Du kan lese mer på www.sonor.no, og følge oss på TwitterInstagram og Facebook.

Study Outside Norway (SONOR)
www.sonor.no
@: info@sonor.no
TLF: 73 80 97 30

Møt oss på kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: