HjemOpptak til restplass...

Opptak til restplasser på studier i medisin og ernæring pågår nå!

Tekst og bilder: Atlantis Medisinske Høgskole

Vi har ledige studieplasser i Oslo, Spania og på nett høsten 2018. I Spania har vi fullt utstyrte studentboliger hvor du kan flytte rett inn. Opptakskrav er generell studiekompetanse. Sikre deg studieplass i høst – SØK I DAG!

AMH er en forholdsvis liten privat høyskole med offentlig godkjente studieprogram innen medisin, ernæring og psykologi (psykologi starter opp høsten 2019). Vi vektlegger nærhet mellom studenter og ansatte og et godt studentmiljø! Våre studier er av ulik varighet med påbygningsmuligheter, og flere av våre studier gir mulighet for å bytte studiested underveis. Du kan velge om du ønsker halvårsenhet, årsstudium eller bachelorstudier.

Medisinstudier

Ernæringsstudier

Norske studier ved vår avdeling i Spania
Ved vår avdeling i Spania kan du studere med norsk som undervisningsspråk og studiene følger samme studie-/emneplan som ved vår avdeling i Oslo og på nett. Vi har fortsatt ledige studentboliger i Spania, slik at alt ligger til rette for at du skal få drømmen om et utenlandsopphold oppfylt selv med kort tid til avreise og studiestart.

Studier fra AMH kan gi deg en introduksjon til spennende fagfelt, gi tilleggspoeng ved opptak til annen høyere utdanning, være et supplement til annen utdanning, eller danne grunnlag for opptak til ulike masterprogram og/eller kliniske medisinstudier.

Alle våre studier er offentlig godkjente, kvalitetssikret av NOKUT, og støtteberettiget i Lånekassen.

Velkommen til AMH – en mindre høyskole med et godt studiemiljø!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: