HjemPå utdanningsmesse f...

På utdanningsmesse for å finne en plan for fremtiden

Utdanningsmessen i Oslo spektrum er godt i gang og mange engasjerte ungdommer har besøkt messen. Her får tusenvis av besøkende nyttig informasjon om studie- og karrierevalg fra norske og internasjonale utstillere.

dsc00674
Filip synes det er nyttig å være på utdanningsmesse

Vi snakket med Filip Borgen (21 år). Han besøker messen på eget initiativ. Etter videregående gikk han ett år på folkehøyskole. Nå har han ett jobbår før han skal begynne å studere til høsten. Filip forteller at han synes det er bra å være på messen. Det er mye å se på, og veldig oversiktlig. På messen håper han å finne en plan for fremtiden. Han har fått mye nyttig informasjon på messen, blant annet innsikt i hvilke skoler som er aktuelle for han, samt informasjon om åpen dag på en aktuell skole.

Filip er mest interessert i design og estetikk og har fått informasjon om ulike designstudier ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Han kunne også tenkt seg å snakke med Kunsthøgskolen i Oslo, men de er dessverre ikke representert på messen, noe han synes er litt synd.

dsc00698
Sofie ønsker å bli jordmor

Vi har også snakket med Sofie Wergeland fra Glemmen VGS. Hun synes det er fint å være på messen og høre mer om de forskjellige studiestedene.

Sofie har allerede bestemt seg for å bli sykepleier og deretter jordmor, og kan tenke seg å studere ved NTNU. Hun har hørt veldig mye positiv om Trondheim som studieby og ønsker å komme seg vekk fra Fredrikstad. Hun er også interessert i utveksling i løpet av studietiden og har fått informasjon fra ulike utstillere om dette.

Vi ønsker begge to riktig lykke til med videre utdanning og karriere!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: