HjemPå utkikk etter utda...

På utkikk etter utdanning og jobb?

Tekst og bilder: Centric IT Academy

Centric IT Academy i Hamar er en fagskole som arbeider aktivt med å skaffe studentene jobb etter studiene.

Fagskolen er en del av IT-bedriften Centric som kombinerer support, drift, utleie av konsulenter og utdanning.

Ettårige studier
Centric IT Academys mål er å tilby den mest markedsrettede IT-tekniske utdanningen og å få flest mulig studenter ut i jobb. Dette gjøres bl.a. ved å kombinere undervisning med praksis. Fagskolen tilbyr to ettårige studier: IT Drift og Supportteknikk, og System og Nettverksadministrasjon. Underveis i studiene kan studentene få praktikantplass i Centrics support eller driftsavdeling. Noen av de fastansatte i driftsavdelingen underviser også på fagskolen, noe som bidrar til at skolen til enhver tid har engasjerte og oppdaterte lærere. Det gjør det også lettere å tilby en utdanning som er tilpasset det markedet etterspør. Studentene får en interessant og praktisk utdanning som gjør dem godt forberedt på det som møter dem i arbeidslivet.

Fast jobb etter studiene
Hvert år får de beste studentene tilbud om fast jobb i Centric. Avdelingen for utleie av IT-konsulenter bidrar også aktivt til å hjelpe alle studentene ut i jobb etter studiene. Våren 2018 innledet Centric samarbeid med Evry om spesialtilpasset kurs med mulighet for ansettelse i Evry. I tillegg åpnes det også for ett års ansettelser på Centrics Servicedesk i Litauen f.o.m. høsten 2018.

Rullerende inntak
Fagskolen har et uformelt miljø i fine lokaler som ligger midt i sentrum med enkel tilgang til jernbane og buss. Skolen er utstyrt med hensiktsmessige klasserom, teknisk utstyr og lab. Hamar har et godt studentmiljø og mange aktiviteter som sørger for en spennende studietid. Her er det lett å trives!

Fagskolen er NOKUT-godkjent og studiene kan finansieres via Lånekassen. Alle studenter meldes inn i Studentsamskipnaden Innlandet som gjør det mulig å benytte seg av velferdstilbud innen helse, bolig m.m. Skolen praktiserer rullerende inntak fram til studiestart i slutten av august. Opptaksgrunnlag er fullført videregående skole eller realkompetanse som vurderes individuelt.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: