HjemPraksis i utlandet –...

Praksis i utlandet – Utforsk ditt fag, utvid din horisont!

Tekst og bilder: Projects Abroad

Ønsker du deg relevant arbeidspraksis og utenlandserfaring for å styrke din CV og stå sterkere i jobbsøkermarkedet? Da bør du ta praksis i utlandet!

”Faglig vil jeg ta med meg mine erfaringer fra det fattige barnesykehuset i min fremtid som lege. Med en dose initiativ, åpenhet og et smil kan det eksotiske landet gi deg opplevelser man neppe vil finne et annet sted! ”

Anne Karin er en av mange som velger å ta praksis i utlandet med Projects Abroad. Hun reiste til eksotiske Mongolia og jobbet fire uker på landets største pediatriske sykehus. Med seg hjem i bagasjen fikk hun relevant arbeidserfaring, kjennskap til diagnoser og sykdomsbilder som ikke er så vanlige her hjemme og ble kjent med en ny og spennende kultur.

Mange fordeler
Fordelene med å velge å ta praksisoppholdet ditt utenlands her mange: Du vil heve din fagkompetanse, få nyttig innsikt i hvordan ditt felt praktiseres i andre kulturer, utvide ditt profesjonelle nettverk, styrke språkkunnskapene dine og, ikke minst, stå sterkere i jobbsøkermarkedet. Du får utforske ditt fag og utvide din horisont.

En praksisplass skreddersydd for deg
Ingen praksisreiser er helt like, og derfor skreddersyr vi ditt praksisopphold. Vi lager et eget opplegg for deg, tilpasset din situasjon og som oppfyller alle nødvendige krav fra ditt studiested.  Husk at det er fullt mulig å reise flere sammen på utenlandspraksis, kanskje er dere en gjeng som vil på tur sammen?

Daglig oppfølging
Projects Abroad har egne kontorer i alle land vi sender studenter til.  Våre lokale team har den daglige oppfølgingen av praksisstudentene og samarbeidsprosjektene hvor disse jobber. Dette gjør at ditt opphold blir trygt og forutsigbart og sørger for tett oppfølging gjennom hele turen din. Vi tilbyr kvalitetssikrede prosjekter over hele verden innen blant annet:

”Jeg har lært mye om hvordan jeg kan håndtere barn fra en annen kultur, noe som kan hjelpe meg masse i min framtidige karriere”.
– Linn, Barn & Ungdom i Kenya

Kom tidlig i gang
Et vellykket praksisopphold i utlandet starter med god planlegging. Vi tar oss av alt det praktiske for deg, kvalitetssikrer praksisprosjektet, skaffer veileder, sørger for at du har et trygt sted å bo – kort sagt, tar oss av alle de små tingene, så du kan bruke tiden din på det har kommet for: å jobbe, lære og bidra.

 

Kom derfor i gang med forberedelsene så tidlig som mulig, slik at du får god tid til å få alt på plass. Kontakt oss i dag og følg oss på Facebook, så starter vi jobben med å finne det perfekte prosjektet for din praksisperiode.

«Jeg innså ikke før jeg var hjemme igjen hvor mye jeg har tatt med meg fra denne sykepleiepraksisen. Jeg er så glad for muligheten til å lære i en setting med så begrensede ressurser, det har vært uvurderlig for praksisen min»
– Kathrine, Sykepleie i Sri LankaLes også:

Drømmer du om et år på High School på videregående?
Privatunderviser – fleksibel og godt betalt deltidsjobb!
Vil du bli negledesigner?
Explorius ønsker velkommen til Insider Fair!

Internasjonal studiemesse i september!
Er du interessert i å bli lege, veterinær eller tannlege?
Vil du ta opp fag eller forbedre karakterene dine?
Praksis i utlandet – Utforsk ditt fag, utvid din horisont!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: