HjemDrømmer du om en kor...

Drømmer du om en kort og trygg, men kreativ utdanning?

Av: Bilder Nordic School of Photography

Vil du jobbe med foto- og filmproduksjon spesialisert for sosiale medier og nett? Bli en visuell innholdsprodusent, kvalifisert for arbeid i store og små markedsavdelinger, på ett år!

I moderne markedsføring er det et umettelig behov for mennesker som forstår det visuelle språket og evner å kommunisere kort, presist og direkte til målgruppen. Ved å kombinere foto, film og kommunikasjon med nye medier får du en ettertraktet og dagsaktuell utdanning som kombinerer det kreative og det kommunikative!

Ved Bilder Nordic School of Photography søker vi å følge endringene i bransjen. Gjennom våre ti år som skole har vi utviklet utdanninger som strekker seg fra tradisjonelt fotografi til fremoverlente fotografutdanninger med fokus på nye muligheter – og nå en kombinasjonsutdanning med fokus på kommunikasjon og nye medier.

Vi arbeider tett med bransjen, og hos oss møter du bransjeaktører som kjenner dagens marked og kan gi målrettet og konkret veiledning. Med en praktisk tilnærming til læring vil du få hands-on erfaring i løpet av studietiden, og etter ett års utdanning vil du være en attraktiv visuell innholdsprodusent som forstår kunders behov og kan samarbeide godt med andre.

Du kan lese mer om utdanningen Visuell innholdsprodusent for nye medier her.

Vil du høre mer om våre utdanninger? Besøk oss på infomøte 7. august eller book personlig studieveiledning på våre nettsider.

Sikre din studieplass allerede i dag – Søk nå!

Kontakt oss for mer informasjon;
www.bildernordic.no
telefon 24 14 66 80
post@bildernordic.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: