HjemPrøv dine visuelle e...

Prøv dine visuelle evner og få et kreativt tilskudd på CV’en ved Nordens største fotoskole i Oslo!

Fotografi i dag byr på uante muligheter. I et samfunn hvor vi i stadig større grad orienterer oss visuelt er det en umettelig etterspørsel etter dyktige historiefortellere som mestrer det visuelle språket. Tar du en fotoutdanning ved Nordens største fotoskole så utvikler du avanserte kreative evner og du lærer det visuelle språket som dominerer alle kanaler i dag.

Ved Bilder Nordic School of Photography kan du velge mellom tre offentlig godkjente fagskolestudier, fra ett semester til to år i varighet, både heltid og deltid.

Gjennom vår Toårig Fotografutdanning som fokuserer på fototeknikk, visuell kommunikasjon, nye medier og yrke & identitet, forbereder vi deg på et marked i stadig endring, hvor kreative næringsdrivende kan utnytte potensialet i digitale kanaler og sosiale medier til å bygge sine egne publikum, og skape nye produkter og markeder.

Et kreativt alibi på CV’en, gjennom en halvårig intensiv fotoutdanning, kan være en verdifull kombinasjon med annen erfaring og utdanning. Med vår Grunnutdanning i Fotografi kan du også videreutvikle fotointeressen på kveldstid, over ett år deltid. Skolen har også et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor våre studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad.

Høsten 2018 starter vi en ny utdanning: Visuell innholdsprodusent for nye medier fokuserer på foto og film for sosiale medier og digitale flater, med fokus på strategi og målgruppe – en spennende og fremtidsrettet utdanning på ett år!

[vc_video link=»https://vimeo.com/223745382″]

Har du blitt nysgjerrig på om en fotoutdanning er noe for deg?  Vi inviterer til informasjonsmøte 23. mai kl 17:00 i våre lokaler. Dette gir deg en mulighet til å besøke skolen og se lokalene, se studentarbeid, høre mer om markedet for fotografi og våre ulike studietilbud, og selvfølgelig få svar på alle dine spørsmål! Velkommen til infomøte.

Du kan også booke en personlig studieveiledning med en av våre studiekonsulenter. 

Du kan lese mer om skolen, våre studier og mye mer på www.bildernordic.no.
Dersom du har spørsmål er det bare å kontakte oss på telefon 24 14 66 80 eller epost post@bildernordic.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: