HjemReise verden rundt i...

Reise verden rundt i 2019? – Velg EF Education!

Tekst og bilder: EF Education First

Med EF kan du reise et semester eller studieår til en av våre 52 destinasjoner verden over! Hva med Dubai, Costa Rica, USA, Barcelona eller Australia? Valget er ditt! Les mer om ALLE våre destinasjoner HER.  

Er du en av de som drømmer om å oppleve verden på nye eventyr? Dette er din mulighet. Du skreddersyr oppholdet etter dine ønsker, enten det innebærer en rundreise til Cape Town, Sydney og Berlin, eller et semester i den romantiske storbyen Paris!

EF har rullerende opptak til oppstartene 07. januar,  22. april, 17. juni og 16. september 2019.

Lesere av tautdanning.no får 10% rabatt på alle destinasjoner t.o.m. 30. november.

Søknadsskjema finner du her.

Når kan man begynne?
Du kan reise i januar, april, juni og september og velge mellom semester og studieår.

Hvor kan man reise?
Vi har 52 destinasjoner over hele verden, både i Sør Afrika, Nord- og Mellom-Amerika, Asia, Europa, Australia og New Zeland. Les mer om hvor du kan reise HER.

Hvor lenge kan man reise?

Den mest populære reiselengden (studieår) er på mellom 8 og 9 måneder. Man kan også reise et semester på 5 måneder eller utvidet studieår på 10 måneder. Reiselengde varierer fra oppstart til oppstart. Bestill en gratis brosjyre HER.

Kan man kombinere destinasjoner?

JA! Du kan kombinere opptill tre ulike destinasjoner i løpet av et studieår, og to ulike destinasjoner i løpet av et semester. Enten du vil på Fashion Tour til New York, Paris og London, eller Surfe Tour til Costa Rica, Honolulu og Sydney – ALT ER MULIG!

Les om Ingvilds oppdatering etter fjorårets MyYear kampanje HER.

Hva kan man studere?
Man studerer i utgangspunktet språk. Man kan velge mellom allmenn-, intensiv- og eksamenskurs, eller spesialiserte linjer med høyere akademisk fokus.

Ønsker man kunnskap utover det språklige kan man ta Advanced Diploma i Fashion & Design, Media & Arts, Business, International Affairs og Hotel & Tourism. Dette er karrierefokuserte program som spesialiserer deg i ønsket emne og inkluderer et internship i bransjen. Les mer om våre programmer HER og nederst i artikkelen.

For de med høyere akademisk motivasjon for videre studier i utlandet finnes også programmene University Foundation eller Pre Masters/MBA Program, hvilket garanterer plass på ditt ønskelige studie i utlandet dersom du følger studieløpet.

Hva er opptakskravene?
Det er ingen opptakskrav på rene språkstudier, men Advanced Diplomas, University Foundation og Pre Masters krever et gitt nivå i studiespråket.

Dersom du ønsker støtte av Lånekassen kan du søke om språklig tilrettelegging i spansk, fransk, italiensk eller tysk. Enten du vil leve livet på den franske rivieraen eller utforske smågater og spise ekte italiensk pasta i Roma.

Når bør man melde seg på?
Vi anbefaler at man melder seg på et år i forveien så man er sikret plass på studiet og destinasjonen man ønsker. Når man er registrert som student har man full fleksibilitet i valg av destinasjon. Du kan bytte destinasjon når som helst før avreise. De som søker Lånekassen bør senest bytte to måneder før avreise i tråd med søknadsfrist for lån og stipend.

Hvilke destinasjoner er mest populære?
Barcelona,  Malaga,  Costa Rica,  Santa Barbara,  New York,  Honolulu og Perth. Vil du vite mer om de enkelte destinasjonene? Trykk på byen du vil besøke.

Les mer om tidligere studenters opplevelser:
Anniken og Janne i Perth: https://www.ef.no/blog/language/gday-from-perth/

Mathias i Tokyo: https://www.ef.no/blog/language/konichiwa-fra-myyear-mathias/

Malin på Hawaii: https://www.ef.no/blog/language/mitt-studiear-i-hawaii/

Betina på Hawaii: https://www.ef.no/blog/language/student-stories-betinas-friar-pa-hawaii/

Lea i Roma: https://www.ef.no/blog/language/studiear-roma-lea/

Sara i Sydney: https://www.ef.no/blog/language/studiear-i-australia-sydney/

Henrik i Madrid: https://www.ef.no/blog/language/les-om-henriks-studiear-i-madrid/

Ann i Nice: https://www.ef.no/blog/language/studiear-i-frankrike/

Helle i Barcelona: https://www.ef.no/blog/language/jeg-var-klar-et-annerledes-friar-studiene-les-om-mitt-studiear-barcelona/

Magnus i San Diego: https://www.ef.no/blog/language/magnustraeisandiego/

Stine i Santa Barbara: https://www.ef.no/blog/language/mitt-studiear-i-santa-barbara-california/

MER OM EF ADVANCED DIPLOMAS. *Alle linjer inkluderer et internship eller voulenteer program.  Kickstart din globale fremtid!

Fashion & Design: Har du en designspire i magen og drømmer om å bo i Paris, New York eller London? Med Advanced Diploma i Fashion & Design bygger du en portefølje og etablerer kompetanse innen en av verdens mest kreative bransjer: motebransjen.

Kort fortalt: Du studerer mote og språk, får nye venner fra hele verden og sikrer deg et internship i en av verdens mest kreative bransjer!

Business English: Bor det en leder, entreprenør eller markedsfører i deg? Eller ønsker du å jobbe kreativt med forretningsstrategier? Advanced Diploma i Business English kan tilpasses omtrent alle bransjer og tilbys i New York, Boston, San francisco, Santa Barbara, London, Bristol og Sydney.  Lær forretningsengelsk, skap et internasjonalt nettverk og bli en del av den kreative businessverden!

Media & Arts: Er du en kreativ sjel med talent for visuelle fremstillinger? Enten du ønsker å jobbe med film, foto, grafisk design, reklame og markedsføring eller journalisme, kan du utforske disse emnene på Media & Arts. Studiet gjennomføres i New York og London, hvor svært mange kjente artister, produsenter, kunstnere og fotografer har sitt hjemsted. Bli en del av den kreative og visuelle kunst- og mediabransjen, der det skjer!

International Affairs: Har du evnen til å finne løsninger på komplekse, mellommenneskelige konflikter? Oppgaven med å løse globale utfordringer krever kommunikasjon mellom kulturer på tvers av landegrenser. Programmet fokuserer på global økonomi, humanitært arbeid, internasjonale fredssamarbeid, kommunikasjon og miljø, og gjennomføres i Oxford og New York. Er du klar for å redde verden?

Hotel & Tourism: Vil du jobbe med events, hotell- eller turistbransjen? Velkommen til linjen som forbereder deg på en hektisk hverdag med fokus på forståelse for kundereisen. Studiet gjennomføres på Miami Beach eller i Brighton. Ta verden med storm!

ALLE VÅRE DESTINASJONER

Nord- og Mellom-Amerika:
Boston, Washington DC, Miami Beach, Chicago, Los Angeles, Santa Barbara, San Diego, San Francisco, Seattle, Honolulu, New York, Costa Rica

Australia: Sydney, Brisbane, Perth

England:
London, Brighton, Oxford, Cambridge, Eastbourne, Bournemouth, Manchester, Bristol

Europa rest.:
Malta, Dublin, Roma, Nice, Paris, Berlin, München, Madrid, Barcelona, Malaga, Lisboa

Asia: Seoul, Singapore, Tokyo, Shanghai, Dubai

Afrika:
Cape Town

New Zealand:
Auckland

Bestill en gratis brosjyre HER.


Hilsen gjengen i EF Studieår & Semester i utlandet
Sara, Eirik og Jonas

EF Et Studieår i Utlandet
Tlf: 22 94 12 35
E-post:
efstudiear@ef.com

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: