HjemHvilken retning velg...

Hvilken retning velger du til høsten?

Tekst og bilder: GoXplore

Hva med sørover? Sett studiene på vent og ta et friår først!

Selv om du tar deg et friår så trenger ikke det å bety at du faktisk ikke har tenkt til å studere, men rett og slett bare at du gir deg selv litt tid til å finne ut av ting. Studiene løper ikke fra deg, men tiden til store opplevelser og reiser kan ha en tendens til å gjøre nettopp det. Er du usikker på hva du skal bli eller trenger du en pause fra skolegang, hverdagen og Norge? Ta deg et friår og kjenn litt på hva du egentlig vil. I mange andre land er et friår en selvfølge for de som står ovenfor store valg, mens her i Norge henger vi gjerne litt etter.

bilde-3-stor

We dare you to GoXplore!

Vi har samarbeidspartnere i 21 land og er Skandinavias spesialister på Work & Travel og frivillig arbeid. Gjennom våre program har du en unik mulighet til å gjøre noe helt annet, skape minner for livet og skaffe deg verdifull livserfaring!

Du kan reise i alt fra noen få uker, og helt opptil 1 år.

Har du lyst på en betalt jobb i Australia, New Zealand eller Canada i opptil ett år?
Eller kan du tenke deg å jobbe frivillig med mennesker eller dyr i Asia, Sør-Amerika, Afrika eller Fiji? Jobbe som engelsklærer i Kina? Eller drive med konserveringsarbeid på Madagaskar, Sør-Afrika eller Ecuador?

324a5702-stor

Mulighetene er mange, og vi hjelper deg på veien!

• Informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål så det er bare å spørre.
• Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
• Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
• Du får tilgang til et eget log in område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
• Vi har nødnumre på alle våre programmer som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
• Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser på samme program som deg.
• Etter hjemkomst får du attest som et bevis på at du har arbeidet frivillig.

australian-stockman-mini

Velg en litt annen retning i høst og GoXplore!

Ta kontakt med oss på info@goxplore.no eller 2151 3990 for mer informasjon.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: