HjemScenen er din - verd...

Scenen er din – verden er vår

Tekst og bilder: Follo folkehøgskole

Follo folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole som har holdt til i Vestby i 100 år og gjennom disse årene har tusenvis av mennesker blitt en del av skolehistorien.

Vi sier at Scenen er din – Verden er vår! Fagene bidrar til at du kan stoppe opp for å finne veien til din egen «scene». Samtidig er det viktig at du løfter blikket og forstår at vi alle er en del av en større verden. Vi har alle noe å tilby der vi bygger broer i skolehverdagen, i nabolaget og der vi ferdes.

Ja, av og til strekker vi oss utenfor komfortsonen, kaster oss inn i det ukjente. Gevinsten er at du får muligheten til å finne din plass i et skoleslag der du skal kjenne at du hører hjemme. 
Søk til Follo folkehøgskole her

Vi tilbyr følgende linjer på skolen:
Dans
Band
Musikal
Vokal
Film
Hiphop
Personlig Trener

Høy trivsel blant elevene
Vi er en skole som de siste årene scorer høyt på trivsel blant elevene. Det gjelder under måltider, i timene og ikke minst er Follo en plass du vil føle deg hjemme. Kombinasjonen av tilgjengelige klasserom av høy standard, koselige internatrom og fellesareal gjør at totalopplevelsen blir så bra som mulig. Samtidig er det rom for å trekke seg tilbake og slappe av om man har behov for det. 
Les mer om Follo folkehøgskole her.

Velkommen til en Trygg, Raus og Vågal folkehøgskole!

Kontakt: follofhs@viken.no / 64 98 30 67 / viken.no/follo-folkehogskole

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: