HjemSchool of Fashion In...

School of Fashion Industry utvider studietilbudet!

Tekst og bilder: SoFI School of Fashion Industry

Ta en kort, kreativ og praktisk utdanning innen mote eller interiør og retail design hos oss! Lær av de beste i bransjen, få praktisk erfaring og bygg nettverk.

Drømmer du om en jobb i en av verdens største industrier?

 SoFI – School of Fashion Industry får du en kreativ og yrkesrettet utdanning på et halvt, ett eller to år innen mote eller interiør og retail design. Lær av de beste i bransjen; Hos oss får du en unik bred tilnærming gjennom attraktive bransjeaktører!

Som skole er vi opptatt av å være en levende og aktiv del av bransjene vi utdanner i. Dette gir deg mulighet til å knytte viktige kontakter underveis i studietiden og bygge opp et solid nettverk, som kan hjelpe deg når du skal ut i jobb etter endt utdanning.

Motedesign – Toårig utdanning i klesdesign og konstruksjon

Motedesign er en spennende yrkesrettet utdanning som vektlegger motedesignerens mange roller – fra kreativ til markedsorientert. Programmet undervises av både designere og andre aktører som alle har sitt profesjonelle virke i motebransjen.

I utdanningen arbeider du hovedsakelig med design og konstruksjon av klær, men lærer i tillegg om produksjon, innkjøp og formidling for å sikre attraktivitet i arbeidsmarkedet. Andre skoleår fokuserer på selvstendig arbeid gjennom både portefølje og en minikolleksjon med offisiell visning.

Les mer om utdanningen motedesign her.

Moteindustri – Toårig utdanning med bred tilnærming til bransjen

Moteindustri er et unikt utdanningstilbud i Norge. I første skoleår blir du kjent med alle aspekt av motebransjen, og i andre skoleår får fordype deg i det feltet du finner mest interessant.

Blant områdene du blir kjent med er blant andre Styling, Mote og Markedsføring og Motejournalistikk og PR. Sentralt i utdanningen står oppbyggingen av egen portefølje, som vil være ditt viktigste redskap i jobbsøkerprosessen. I tillegg blir du introdusert for bransjen, får bygge nettverk og knytte viktige kontakter for fremtiden gjennom en lenger praksisperiode.

Les mer om utdanningen moteindustri her. 

Motekonsulent – Kompetanseheving på et halvt år heltid eller ett år deltid

Motekonsulent introduserer deg for moteindustriens mange spennende arbeidsområder. Utdanningen gir deg innføring i blant annet styling, trender, kommunikasjonsstrategi, bedriftsøkonomi og kjøpslovgiving.

Ønsker du å lære mer kan du søke deg direkte inn på andre semester i den toårige utdanningen Moteindustri.

Les mer om utdanningen motekonsulent her. 

Interiør – Ettårig studie om innredning av private & offentlige rom

Interiør handler om å innrede private og offentlige rom gjennom virkemidler som materialer, fargevalg, belysning og rommets utforming. Her lærer du hvordan man skaper effektive rom med god atmosfære, tilpasset menneskene som er der!

Studiet avsluttes med en avgangsutstilling og et trykt magasin, hvor hele bransjen inviteres til å se studentenes avsluttende arbeider.

Les mer om utdanningen Interiør her. 

Retail design – Ettårig studie om eksponeringsdesign

Vil du være med på å designe og skape de beste kundeopplevelsene, vindusutstillinger og de nyeste butikkonseptene? Med en praktisk orientert utdannelse i Retail Design vil du få jobbet både fysisk og virtuelt – klar til å utfordre og forme fremtidens varehandel. 

Studiet avsluttes med en avgangsutstilling og et trykt magasin, hvor hele bransjen inviteres til å se studentenes avsluttende arbeider.

Les mer om utdanningen Retail Design her. 

Vil du høre mer om mulighetene innen mote-, interiør og retailbransjen? Besøk oss på infomøte 6. februar eller book personlig studieveiledning på våre nettsider.

Sikre din studieplass allerede i dag – Søk nå!

Kontakt oss for mer informasjon;
www.sofi.no
telefon 24 14 97 50
post@sofi.no

 

 

 

 

 

 

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: