HjemSommerferie-effekten...

Sommerferie-effekten – Viktig med SommerBoost

To uavhengige studier har påvist at vår IQ reduseres over sommerferien, og at den reduseres ytterligere for hver måned vi er borte fra skolen.

Psykologen Harris Cooper gikk i 1996 gjennom tilgjengelig forskning på området, og viste at elevene reduserte sitt kunnskapsnivå med en hel måned over sommeren. Med andre ord blir elever som hadde et visst ferdighetsnivå i juni, satt tilbake til mai-nivå når de starter på skolen i august.

Det er viktig med avkobling, men samtidig er det viktig at du bruker den lange sommerferien til å tette noen hull eller repetere ett eller to fag. Mye av jobben kan du gjøre på egenhånd, men skulle det likevel være behov for profesjonell leksehjelp eller en privatlærer, står våre unge og dyktige lærere parat til å hjelpe deg gjennom hele sommerferien.

Les mer om vår SommerKampanje

Sensuren for skriftlig eksamen
Sensuren for skriftlig eksamen faller 15. og 16. juni. Karakterene publiseres som regel på skolen og på privatistweb.no hvis man har tatt faget som privatist.

Trenger du hjelp til å ta opp fag til høsten, ta kontakt med oss i dag. Vi har landets beste pris på privatistkurs, samt individuelt tilpasset opplegg for deg.

Team Ungdomsakademiet
post@ungdomsakademiet.no
www.ungdomsakademiet.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: