HjemStuder kreativt og p...

Studer kreativt og praktisk på nett ved Bilder Nordic!

Tekst: Bilder Nordic School of Photography

Trenger du fleksibilitet, og ønsker å ta en kreativ utdanning? Vi lanserer nå nettutdanninger i foto, film og visuell innholdsproduksjon!

Til høsten starter vi opp nye nettstudier med samlingshelger innen film og foto, for deg som ønsker et praktisk studie med god oppfølging av yrkesaktive forelesere og en nærhet til bransjen, uten å måtte flytte eller gå ut av jobb! Vi fokuserer på at du skal ha tid til å arbeide selvstendig, samtidig som du skal få kyndig veiledning av bransjeaktører. I høst kan du studere følgende utdanninger på nett:

Grunnutdanning i film
Ønsker du å lære å lage film? Vår nye grunnutdanning i filmteknikk og historiefortelling gir deg en grundig og intensiv innføring i prosessen med å skape og forberede en filmfortelling gjennom ulike elementer, med hjelp fra dyktige bransjeaktører som lærere. Utdanningen krever ingen forkunnskaper, for du vil gjennom emnene praktisk produksjon, audiovisuell historiefortelling, filmteknikk og bransjeforberedende kunne eksperimentere og prøve deg fram. Utdanningen kan tas nettbasert med samlinger, eller som et tradisjonelt stedbasert studie.

Foto: Elfi Leinan

Nettkurs: Fototeknikk & Bildekommunikasjon
Har du lyst til å lære deg fotografi? Da kan nettkurset i fototeknikk og bildekommunikasjon være noe for deg! Enten du ønsker å få en fot inn i fotobransjen, bygge på eksisterende kunnskap og ferdigheter eller rett og slett videreutvikle en hobby, kan dette fleksible og komplette nettkurset gi deg kompetansen du trenger. Du vil få god oppfølging underveis av yrkesaktive fotografer, tid til å arbeide med håndverket og en god forståelse av fotografens tekniske verktøy og bildekommunikasjon. Du vil kunne tilegne deg den nødvendige kompetansen som er nødvendig for å kunne arbeide med fotografi, selvstendig eller som en del av et annet yrke, som fotoassistent eller
medarbeider hos etablerte fotografer, eller som et utgangspunkt for videre utvikling i fotografi.

KOMMER PÅ NETT: Visuell innholdsprodusent for nye medier
Vil du ta en del av den nye mediehverdagen? Visuell innholdsprodusent for nye medier er en yrkesrettet og praktisk utdanning, opprettet for å fylle et behov i jobbmarkedet: vår moderne og visuelle hverdag trenger mennesker som forstår moderne historiefortelling, og som fyller en produksjonsrolle i skjæringspunktet mellom kommunikasjonsrådgiver, markedsfører, fotograf og filmskaper. I samarbeid med noen av de beste aktørene fra hvert fagfelt, får du grundig oppfølging og yrkesrelevant kunnskap og erfaring, slik at du har mulighet for å gå rett ut i arbeid etter endt utdanning. Underveis i utdanningen vil du også gå gjennom spennende case-oppgaver med reelle kunder og avslutte med et praksisopphold hos norske eller internasjonale selskap eller organisasjoner. Innholdsprodusent-utdanningen kan du foreløpig bare ta stedbasert, men et nettbasert alternativ er under utvikling – ønsker du å få beskjed når vi åpner for søknader? Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

Foto: Tori Lind, innholdsprodusentstudent

Ønsker du å studere stedbasert? Vi har utdanninger innen foto, film, kommunikasjon & design i Oslo Sentrum! Besøk hjemmesiden vår for mer informasjon om de forskjellige utdanningene.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: