HjemStudere i populære C...

Studere i populære California?

Tekst og bilder: SONOR

Det er ikke bare varmen, strendene og glamour’en som trekker mange norske studenter til California, men også de spennende studiemulighetene i denne liberale delstaten.

California er mer enn bare strender: I tillegg til å være verdens sjette største økonomi, tilbyr denne delstaten fantastiske studiemuligheter. Tre av verdens ti høyest rangerte universiteter ligger i California, og de offentlige universitetene danker ofte ut Ivy League-konkurrentene på akademisk kvalitet og omdømme.

California State University (CSU)-systemet er kjent som det største, rimeligste og mest vellykkede universitetssystemet i verden – nesten en halv million studerer ved de 23 utdanningsinstitusjonene, og 100 000 uteksamineres hvert år. SONOR representerer seks av disse universitetene, som utmerker seg innen forskning, idrett og undervisning i nesten alle fagområder, fra filmproduksjon til mekanisk ingeniørfag. Enten du drømmer om San Francisco, Big Sur, Los Angeles eller San Diego kan vi i SONOR hjelpe deg å oppfylle din drøm om California.

Fra nord til sør samarbeider SONOR med: San Francisco State University, CSU Monterey Bay, CSU Channel Islands, CSU Northridge, CSU Long Beach og CSU San Marcos.

SONOR hjelper deg i søknadsprosessen
Ta kontakt direkte med oss for mer informasjon om disse to: info@sonor.no. Vi anbefaler ellers alltid å ta kontakt med oss for veiledning i søknadsprosessen. Selv om disse institusjonene har samkjørt søknadsportalen, må man likevel sende inn papirer og søknad til hver enkelt institusjon—og da kan det være lurt å ha noen å be om råd! Dessuten sikrer vi at alle papirer kommer frem og at søknaden er komplett.

Community college – nøkkelen til ditt drømmeuniversitet
I tillegg samarbeider SONOR med et community college som ligger midt i smørøyet: Santa Monica College (SMC). Dette er et community college som ligger knappe tre kilometer fra stranden, midt i vakre Santa Monica, L.A. SMC kan by på høyt akademisk nivå og er ledende blant Californias 112 community colleges på overføringer til University of California, University of Southern California og andre universiteter. Det betyr at du kan gå her i to år, oppfylle dine general education requirements og søke overføring til ditt drømmeuniversitet der du fullfører din bachelorgrad. De tilbyr studiemuligheter innen over 100 forskjellige fagområder, så du behøver ikke bekymre deg for at du blir forsinket i utdanningen: Du fullfører den amerikanske bachelorgraden på fire år. Til SMC kommer du for å få faglige utfordringer, for å spare penger, og for den klassiske LA-livsstilen, med strandyoga, surfing og sykling, shopping og fantastisk nattliv.

Første frist for å søke opptak til høsten 2019 er 1. april. Ta kontakt med oss i dag for å sette i gang søknadsprosessen. Husk at all hjelp du får hos oss i SONOR er helt gratis og uforpliktende.

Registrer deg for gratis veiledning her så vil en av våre veiledere vil i løpet av de kommende dagene ta kontakt med ytterligere informasjon. De er behjelpelige med å svare på alle spørsmål du måtte ha vedrørende studier i utlandet.

Du kan lese mer på www.sonor.no, og følge oss på TwitterInstagram og Facebook.

Study Outside Norway (SONOR)
www.sonor.no
@: info@sonor.no
TLF: 73 80 97 30

Møt oss på kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: