HjemStudier innen psykol...

Studier innen psykologi, ernæring eller medisin til høsten?

Tekst og bilder: Atlantis Medisinske Høgskole

Atlantis Medisinske Høgskole har fortsatt ledige studieplasser og rullerende opptak.

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) er en privat høyskole som tilbyr studieprogram innen psykologi, ernæring og medisin. Vi har fortsatt ledige studieplasser og rullerende opptak!

AMH har studieavdeling i Oslo og Spania, samt nettstudier. Vi tilbyr studier av ulik varighet, slik at du kan velge om du vil prøve en halvårsenhet, eller begynne på et årsstudium eller bachelorstudier. Du kan med andre ord velge fritt hvor og hvordan du ønsker å studere!

Nytt studium ved AMH Oslo høsten 2018: Årsenhet i psykologi
Dette grunnstudiet i psykologi fokuserer på helsepsykologi. Er du interessert i hvordan fysisk helse og psykisk helse samspiller, er dette studiet for deg!

Medisinstudier

Ernæringsstudier

Norske studier ved vår avdeling i Spania
Ved vår avdeling i Spania kan du studere med norsk som undervisningsspråk. Ved AMH Spania følger du samme studie-/emneplan som i Oslo og på nett. Vi tilbyr studentboliger i Spania, slik at alt ligger til rette for at du skal få drømmen om et utenlandsopphold oppfylt. Det er mulig å bytte studiested underveis i utdanningen, noe som gir deg stor fleksibilitet!

Opptakskravene til studier ved AMH er generell studiekompetanse.

Studier fra AMH kan for eksempel gi deg en introduksjon til spennende fagfelt, gi tilleggspoeng ved opptak til annen høyere utdanning, være et supplement til annen utdanning, eller danne grunnlag for opptak til ulike masterprogram og/eller kliniske medisinstudier.

Alle våre studier er offentlig godkjente, dvs. kvalitetssikret og akkreditert av NOKUT, og er støtteberettiget i Lånekassen.

Velkommen til AMH – en mindre høyskole med et godt studiemiljø!

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: