HjemFå med deg foredrag ...

Få med deg foredrag av Sunniva Rose i Halden 10. januar!

Vil du høre om Sunniva sin akademiske reise fra ballett til kjernefysikk og doktorgrad? Du kan også få med deg et meget aktuelt foredrag om fremtidens arbeidsmarked av Jo Ese.

Høgskolen i Østfold og Ta Utdanning inviterer til to spennende og meget aktuelle foredrag i Halden torsdag 10. januar. Foredragene vil være både nyttige og inspirerende for deg som skal velge videre utdanning og fremtidig karriere. Du kan også delta på Åpen dag ved høgskolen, og besøke ulike stands på utdanningsmessen som arrangeres samme dag.

Om kjernefysikk og forskning og sånn
Kjernefysiker Sunniva Rose forteller om sin akademiske reise fra avgjørelsen om å skifte beite fra ballett til matematikk og fysikk, til møtet med Blindern gjennom motgang og medgang. Fra det å stryke, bruke mye lenger tid enn normalt og ”studentsyken”, til å fullføre mastergrad i kjernefysikk med toppkarakterer og å bli ansatt som forsker/doktorgradsstipendiat.

Tidspunkt for foredrag m/Sunniva Rose: kl. 11.00 – 11.45.
Sted: Remmenhallen

Fremtidens arbeidsmarked og det norske utdanningssystemet
Høgskolelektor Jo Ese informerer om fremtidens arbeidsmarked og utdanningssystemet i Norge. Målgruppen for foredraget er ungdom som står foran ett av de viktigste valgene man gjør i løpet av et liv: Hva skal jeg bli? Foredraget presenterer ulike perspektiver på hva som er viktig når man skal ta dette valget. Er det yrkene som ekspertene tror vi trenger i fremtiden som er viktigst, eller er det også andre forhold man bør tenke på ved valg av utdanning og fremtidig karriere?

Tidspunkt for foredrag m/Jo Ese: 10.00 – 10.30 og 12.45 – 13.15.
Sted: Remmenhallen

Åpen dag og utdanningsmesse
Høgskolen i Østfold arrangerer åpen dag hvor du kan besøke de ulike avdelingene. Du kan også møte representanter fra andre utdanningsinstitusjoner som har stand på utdanningsmessen.

Vil du delta?
Påmelding sendes på e-post til hanne@tautdanning.no eller ved å ringe 73 80 97 40.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: