HjemTa din grad i Intern...

Ta din grad i Internasjonale Relasjoner i Milano, Madrid eller Valencia!

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

Studèr i hjertet av Europa i et internasjonalt miljø, på engelsk. Samtidig med studier lærer du ny kultur, nye språk, får nye venner og masse ny livserfaring som merverdi på din karrierevei.

Om studiet

Er du interessert i å lære om ulike samfunn, kulturelle tradisjoner og institusjoner rundt om i verden? Lurer du på hvorfor noen land er rikere enn andre? Hvorfor er noen i fred og andre i krig? Er du interessert i å lære hvordan internasjonale konflikter kan løses fredelig? Vil du forstå hvordan forskjellige regionale sivilisasjoner har utviklet seg, og hvordan disse egenskapene fortsetter å påvirke samfunnene i dag? Internasjonale relasjoner er et unikt program som adresserer disse temaene. I denne artikkelen kan du lese om Università Cattolica og Universidad Europea hvor du kan studere nettopp dette. Du kan også lese mer på våre nettsider!

International Relations and Global Affairs v/Università Cattolica i Milano

Università Cattolica ligger i Milano, byen som oser av mote, arkitektur og kultur. Campus Milano ligger i hjertet av byen, et steinkast unna den spektakulære domen på Piazza Duomo. Universita Cattolica er Europas største internasjonale universitetet. Du er kun en togtur unna kysten, pittoreske italienske middelalderbyer byer, og den historiske hovedstaten Roma.


The School of Political & Social Sciences har en lang tradisjon og er blant de første fakultet som ble etablert ved Università Cattolica, så tidlig som i 1921. Du kan lese mer hva IRGA går ut på side 42 i denne PDF filen.

Global International Relations v/Universidad Europea i Madrid eller Valencia

Universidad Europea finner du både i Madrid og Valencia. Det er til sammen 15 – 16 000 studenter på universitetet hvorav en andel på 30% er internasjonale studenter, og som stadig er økende. Universidad Europea er et av de 2 største private universitet i Spania.

Valencia er en vakker og storslagen kystby. Universitetet ligger veldig sentralt og er spredt på 3 ulike bygninger, som ligger i nærhet til hverandre, og tett inntil en stor park, den største parken i Europa, Turia Park, som er anlagt på en tørrlagt elvebunn.

Hovedstaden Madrid ligger midt i sentrum av Spania, her har du tilgang til absolutt alt! Byen kan by på et yrende liv og du er omringet av store kunstverk og verdenskjent kultur. Campus i Madrid er en drøm! Universitetet har avtaler med blant annet London School of Economic, hvor du har mulighet for utveksling ditt 4.år.

Du kan lese mer om global international relations i Madrid i denne pdf filen og om international relations i Valencia på side 32 i denne PDF filen.

Global Bachelors double degree in International Business and International Relations v/Universidad Europea i Madrid

En 5 – årig grad som kombinerer både internasjonal business og internasjonale relasjoner, perfekt for deg som ønsker å utforske ulike internasjonale studier. Denne graden gir deg det du trenger for å lede en bedrift, hevde deg innen den politiske eller diplomatiske sfæren eller jobbe innen nasjonale eller internasjonale institusjoner.

Studiet har en praktisk innfallsvinkel og du gjennomfører praksis på ulike steder i løpet av studietiden din. I tillegg kan du ta del i internasjonale utvekslinger til USA, Europa eller Asia. Professorene som underviser, jobber i relevante jobber slik som bank, business eller innen internasjonale relasjoner/handel.

Du kan lese mer om faginnholdet i denne PDF filen.

Vi i studier i utlandet hjelper deg gratis med informasjonen og hjelpen du trenger i søknads og opptaksprosessen til universitetet. Ta kontakt med oss og få den hjelpen du trenger for å studere det du drømmer om.

Kontakt Studier i Utlandet for mer informasjon og hjelp til søknadsprosessen:
inger@studieriutlandet.org / 924 72 572
tonje@studieriutlandet.org / 403 12 305

Nettside Studier i utlandet – internasjonale relasjoner  
Følg oss på Facebook
Instagram Studier i Utlandet

Studier i Utlandet 
Phone: 0047 924 72572

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: