HjemTa norske høyskolest...

Ta norske høyskolestudier i Sør-Spania!

Tekst og bilder: Atlantis Medisinske Høgskole

Ved Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) avd. Spania kan du ta et halvårsstudium, årsstudium eller deler av bachelor i medisin eller ernæring.

AMH avd. Spania holder til i den sjarmerende kystbyen Fuengirola, på Costa del Sol. Studiene er godkjente i Norge, som betyr at du kan søke om lån og stipend i Lånekassen. Det tilbys studentboliger i gangavstand fra skolen. All undervisning er på norsk.

Julie Storli (25) tar årsstudium i medisin ved AMH i Spania og trives veldig godt:

– AMH er flinke til å tilrettelegge for ulike behov, lokalene er flotte og det er et godt studie- og læringsmiljø!

Studere i Spania
Studiestart høsten 2019 er siste uken i august.

– Vi arrangerer velkomstmiddag for de nye studentene på ankomstdagen, og vi starter semesteret med et informasjonsmøte. Den første uken har vi også tilbud om ulike fadderaktiviteter. Vi ønsker å legge til rette så studentene kan bli kjent med hverandre og få en hyggelig start på semesteret, forteller Anna Fritzell som er studiekonsulent ved avd. Spania.

Det er mulig å leie studentbolig via AMH i et leilighetshotell kun noen hundre meter fra skolen, havet og Fuengirola sentrum. Alle leilighetene er møblerte og har balkong, og studentene har tilgang til fasiliteter som basseng og treningsrom.

For de som ønsker det, er det mulig å ta nybegynnerkurs i spansk ved siden av studiene.

Juliane Sveberg (22) valgte å studere ved AMH Spania både fordi hun ønsket å studere ernæring og fordi hun ville bo i Spania:

– Jeg trives med skolen, undervisningen, klassen min og stedet vi bor. Hvis du vurderer å søke – søk! Dette året har vært over all forventning.

Studentene i Spania trekker frem klima, flinke forelesere, god oppfølging og videre utdanningsmuligheter som gode grunner til å velge AMH.

AMH har også studieavdeling i Oslo og nettstudier, og flere av våre studier gir mulighet for å bytte studiested underveis. Opptakskravet til studier ved AMH er generell studiekompetanse.

Søk om opptak via våre nettsider.

Velkommen til AMH – en høyskole med et godt studiemiljø!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: