HjemIdrettsstudier i Rea...

Idrettsstudier i Real Madrid?

Real Madrid Graduade School med 3 Master programmer i Idrett, på engelsk. Toppinntektsgeneratoren med verdens mest anerkjente merkevare innen idrett. Søk nå! Velg mellom de 3 programmene; Sports Management/Sports Marketing/Sports Training and Nutrition.

Søk nå for oppstart i oktober.
Dette er et samarbeid mellom Real Madrid Fotball klubb og Universidad Europea De Madrid. Disse to institusjonene har sammen skapt Real Madrid Graduate School.

Studier i utlandet
Søknad og opptak skjer gjennom inger@studieriutlandet.org som hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Ta kontakt for mer informasjon!

Master Degree in Sport Marketing (18.600,00 euro)
Hvem kan søke?
Studenter med bachelorgrad i idrett, økonomi og administrasjon, økonomi og ledelse/-entreprenørskap, markedsføring, og andre som ønsker en fremtidig karrière innen idrettsmarkedsføring.

Master Degree in Sports training and Nutrition (15.500,00 euro)
PÅ engelsk fra kommende høst. Hvem kan søke?
Mastergrad i idrettsutdanning og ernæring er ment for innehavere av grader i: idrettsvitenskap, ernæring, kroppsøving, undervisning, medisin, fysioterapi eller sykepleie. Det er også åpent for andre universitetsstudenter med bevist erfaring i faget som passerer utvelgelsesprosessen.

MBA – Master Degree in Sports Management (25.100,00 euro)
Denne mastergraden er for nyutdannede som ønsker å fokusere sin profesjonelle karrière på idrettsledelse, fagfolk innen idrett som ønsker å oppdatere sin kunnskap, fagfolk fra andre fagområder som ønsker å gå inn i idrettsverdenen, eller profesjonelle idrettsutøvere som, etter å ha pensjonert seg fra konkurransen, aspirerer å fortsette som ledere.

Alle program: Oktober- juni
Språk: engelsk
Studiepoeng: 60 studiepoeng

MBA – Master Degree in Sports Management Online (10.500,00 euro)
Denne Masteren er 100% online, gir også 60 studiepoeng, og har to opptak i året:
Oktober – juli
Juli – mai

Disse Masterprogrammene er de eneste offisielle av sitt slag i Spania. De holder høy Europeisk standard på universitetsutdanning, og gir direkte tilgang til et hvilket som helst PhD program. Alle utdanningene er støttet av Lånekassen.

Send din søknad til: inger@studieriutlandet.org for opptak 

Mer info:
universitetmadrid.no
Studier i Utlandet på Facebook
Real Madrid på Facebook

 Les også: 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: