HjemTilpasset skolehverd...

Tilpasset skolehverdag for deg som satser på din drøm

Tekst og bilder: Heltberg

Tilrettelegging for deg som satser på din drøm, samtidig som du fullfører videregående skole.

En videregående skole med plass til din drøm
Satser du på din drøm? Å satse innenfor idrett, kunst, musikk eller andre områder er svært krevende. Å satse samtidig som du går på videregående skole krever enda mer.

Med en skole som tilrettelegger for at du både skal kunne prestere innenfor ditt område samtidig som du fullfører videregående skole, kan du lykkes med begge deler.

På Heltberg Private Gymnas jobbes det aktivt for at de som satser innen ulike områder, skal lykkes med å kombinere videregående skole med sitt satsingsområde. Heltberg Private Gymnas finner du i både på Ullevaal og Bislett i Oslo, i Drammen og i Ålesund og Molde.

– Vi vet at for at du skal kunne lykkes med å kombinere prestasjoner på et høyt nivå innen din lidenskap og videregående skole, må skolen tilrettelegge. Hos oss på Heltberg Private Gymnas tilpasser vi skolehverdagen til deg og dine behov, sier rektor ved Heltberg Private Gymnas Bislett Selim Unsal.

Erfaring med tilrettelegging for deg som satser
Heltberg Private Gymnas har erfaring med tilrettelegging for elever som satser innenfor en rekke områder. De siste årene har elever som satser innen blant annet ballet, friidrett og motorsport vært elever med tilpasset skolehverdag på Heltberg.

Unsal forteller at uavhengig av hva som er den enkelte sitt satsningsområde, jobber skolen for at du som elev skal få fleksibilitet til lykkes med å kombinere din satsning med videregående skole. Dette gjøres gjennom fleksible skoletider, digitalt tilgjengelig skolemateriell og nær kontakt mellom elev og lærer. Det skal være lett for elevene å planlegge i forkant og ta igjen skolearbeid om de går glipp av noe.

Positivt elevsyn, selvstendighet og moderne læremidler
På Heltberg vektlegges et positivt elevsyn og utvikling av selvstendighet. Lærerne skal være trenere og ikke dommere, som innebærer at skolens lærere har fokus på å gi god veiledning og mulighet for den enkelte elev til å trene seg god. Det benyttes moderne utstyr i undervisningen og alle elever får ny Mac ved skolestart. På Heltberg-skoler får du også din helt egen mentor som vil følge deg opp og som blir din nærmeste kontaktperson.

– Hvis du satser på din drøm samtidig som du skal gå på videregående skole, ta kontakt med oss! Vi hjelper deg å finne løsninger som gjør at du kan lykkes med å kombinere ditt satsningsområde med videregående skole, avslutter Unsal.

Heltberg Private Gymnas tilbyr Studiespesialisering med en rekke linjer, kontakt skolen for å finne ut hva som passer for deg.

Heltberg er en del av Akademiet
Heltberg er en del av Akademiet. Heltberg Private Gymnas finner du i Oslo og Drammen. I Oslo har Heltberg to videregående skoler, Heltberg Private Gymnas Ullevaal og Heltberg Private Gymnas Bislett.  På Ullevaal ligger også Heltberg Ungdomsskole Ullevaal, mens Heltberg Barne- og Ungdomsskole ligger i Drammen. Heltberg tilbyr også utveksling for elever i Vg2 gjennom Heltberg Utveksling.

Akademiet er Norges største private videregående skole med over 8500 elever og har videregående skoler i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Ålesund, Molde og Bergen. Akademiet Privatistskole for de som skal ta opp fag eller ønsker generell studiekompetanse, finner du i alle byer med videregående skoler og også i Asker, Tønsberg og Trondheim. Akademiet Nettstudier tilbys over hele landet.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: