HjemUtdanningsmessen er ...

Utdanningsmessen er også aktuell for yrkesfag-elever

Vi tar høyde for at ikke alle skal studere ved høgskole eller universitet, og har derfor satt inn tiltak for å gjøre messen enda mer aktuell for yrkesfag-elever.

Vi ønsker at alle skal møte relevante og interessante aktører på messen – enten du skal velge høyere utdanning eller finne yrkesretning.

På messen får elevene mulighet til å snakke direkte med representanter fra et bredt utvalg utstillere. Utstillerne representerer opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere, samt fagskoler og folkehøyskoler.

I tillegg til et variert foredragsprogram på messen, vi det i år bli satt opp ekstra foredrag med Forsvaret som er spesielt rettet mot yrkesfag og lærlingtid.

Lærling i Forsvaret

Foredraget er spesielt interessant for elever fra TIP og maritime fag som ønsker lærling-muligheter som matros eller motormann. Men også for elever fra restaurant og matfag, data og elektronikk som vil vite mer om lærling-muligheter.

Foredraget tar for seg mulighetene som finnes innen førstegangstjenesten. I tillegg til mulighetene for å søke utdanning – der førstegangstjeneste er en integrert del. Forsvaret søker seg lærlinger, og vil inspirere ungdom når de velger fremtidig karriere.

Har din skole meldt seg på? Ta gjerne kontakt!

Tone Skredderbakken
e-post: tone@tautdanning.no
Tlf: 73809743

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: