HjemVil du studere i Bos...

Vil du studere i Boston, New York eller Chicago?

Mange har en drøm om å studere i statene og vi i Study Outside Norway er her for å hjelpe deg med å realisere drømmene dine. Ved å hele tiden lete etter de beste universitetene innen sitt felt, som kan tilby fag som er interessante for akkurat deg, har vi noen av de beste tilbudene for norske studenter. Vi er stolte over å introdusere tre nye samarbeidspartnere til deg:

University of Massachusetts Boston

Universitetet som er like kjent som UMass er urbant universitet som ligger bare tre t-banestopp unna downtown Boston. Dette er et universitet for deg med høye krav til undervisningen og foreleserne, samtidig som du ønsker å studere på et litt mindre universitet. Med ti fakulteter og kun 16 studenter per foreleser, vil du få muligheten til å gjøre en forskjell – både i undervisningen, men også utenfor. Med tette bånd til næringslivet i Boston, kan du få en fot innenfor flere bransjer mens du fortsatt studerer. Og har du en journalistspire i magen, ligger avisen Boston Globe bare et steinkast unna campus.

Adelphi University

Har du drømmen om å studere i New York, men samtidig ønsker å ha en litt romsligere studentøkonomi enn om du skulle bo midt på Manhattan? Da kan Adelphi University i Garden City være akkurat stedet for deg. Her finner du alt du trenger som student, og det er til og med strender rett utenfor byen. I tillegg er det kun 45 min med tog til downtown Manhattan. Adelphi har en filosofi hvor studenter skal ha grunnleggende ferdigheter innen en rekke fagområder for å være best mulig forberedt på et stadig endret arbeidsmarked. Ønsker du en solid utdannelse som forbereder deg til fremtidens verden, er Adelphi et fantastisk alternativ for deg!

University of Illinois at Chicago

Ønsker du å studere et sted hvor de setter pris på at studentene har ulik bakgrunn og kanskje til og med snakker et annet språk, er UIC et universitet som passer for deg. Her kan du ta en kaffe og bagel og diskutere problemene i verden – og få forskjellige perspektiver fra dine medstudenter, både på hva som er galt og hvordan vi skal løse det. UIC er opptatt at du som student skal ha det best mulig gjennom hele graden – her kan du skreddersy graden din slik at den passer dine interesser, få studiehjelp og du kan ha din egen mentor om du ønsker.

Sammen med våre 23 andre universiteter er vi sikre på at disse tre vil vekke interesse for deg. 

Ta kontakt med en veileder i dag for mer informasjon og hjelp til å velge akkurat det universitetet som passer deg best.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: