HjemMøt Lånekassen på ut...

Møt Lånekassen på utdanningsmessene i 2020!

Lurer du på om du kan få støtte til din drømmeutdanning i utlandet? Eller vet du når du må søke for å få penger til semesterstart? Dette kan du få svar på ved å besøke Lånekassen sin stand på utdanningsmessen nær deg i 2020!

Det er mye å ta stilling til når du skal velge utdanning, og det er lurt å tenke på penger tidlig. Er utdanningen du ønsker deg støttet av Lånekassen? Når må du søke for å få penger til semesterstart? Hvor mye lån vil du ende opp med etter at du er ferdig? Alt dette kan du få svar på ved å besøke Lånekassen sin stand på utdanningsmessen nær deg i 2020!

Dette sier Lånekassen: 
Vi deltar på utdanningsmessene fordi vi synes det det er viktig å treffe studentene før de gjør sine endelige valg. Særlig for utlandsstudenter er det viktig å undersøke på forhånd om utdanningen de ønsker å ta kan gi rett til støtte fra Lånekassen, og om de har råd til å gjennomføre studiene med støtten de får fra oss.
Ingrid Stang Midttun, rådgiver ved Lånekassen.

Foredrag
Lånekassen skal også holde informative foredrag som handler om finansiering av studier i både inn- og utland. Tidspunkt for disse foredragene vil bli opplyst i foredragsprogrammet for hver enkelt messe.

Finn utdanningsmessen din her
Hent gratis billett her 

Spørsmål? Ta kontakt! 
E-post: hanne@tautdanning.no
Tel: 7380 9740


Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: