HjemMøt oss på utdanning...

Møt oss på utdanningsmessene

Du finner Akademiet på utdanningsmessene over hele Norge!

Møt Norges største private videregående skole
Utdanningsmessene 2020 står for tur. Rett over nyttår 7.-8. januar arrangeres utdanningsmessen i Halden og 9.-10. januar står Lillestrøm for tur. Gjennom januar og første halvdel av februar arrangeres utdanningsmessene over hele Norge. På utdanningsmessene vil du få nyttig informasjon om dine muligheter for valg av utdanning og yrke. Akademiet er Norges største videregående skole med over 8.500 elever, og deltar som utstiller på samtlige av sesongens messer.

Ann Kristin Lyngset er ansvarlig for messedeltakelse i Akademiet og forteller at skolene gleder seg til sesongens utdanningsmesser.

– Vi har deltatt på utdanningsmessene i mange år og det er alltid like hyggelig å møte de som kommer innom standen. Akademiet tilbyr både videregående skole, utveksling, privatistskurs i klasserom på nett for de som trenger å ta opp fag fra vgs for å få generell studiekompetanse eller forbedre karakterer. Fordi vi har et bredt tilbud og skoler over store deler av landet, er vi med på alle messene og håper at mange kommer innom standen for mer informasjon om vårt tilbud.

Still spørsmål, få svar
Skal du begynne på videregående skole, drømmer om å reise på utveksling, eller trenger du kanskje å ta opp fag fra vgs?  Da bør du ta turen innom Akademiet på utdanningsmessen i din by. På utdanningsmesse får du mulighet til å møte elever og andre som arbeider ved skolen. Akademiets skoler tilbyr også gratis rådgivning hele året og hospitering for alle som ønsker det. – Besøker du Akademiet sin stand på utdanningsmessen vil du møte rådgivere, lærere og elever fra skolen som kan svare deg på alt fra praktiske spørsmål til hvordan det er å være elev hos oss. Alle som har spørsmål om vårt tilbud kan naturligvis også kontakte oss på våre skolesteder, på telefon og mail når de ønsker. Vi tilbyr gratis rådgivning hele året, sier Lyngset.

Lyngset sitt beste messetips er å stille spørsmål! – På utdanningsmessen har du mulighet til å få svar på det du lurer på i forbindelse med skole og utdanningstilbud, den sjansen bør du benytte!

For deg som vil litt mer!
Akademiet har videregående skoler for deg som vil litt mer i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Ålesund, Molde og Bergen. Akademiet Privatistskole er for deg som skal ta opp fag eller ønsker generell studiekompetanse, finner du i alle byer med videregående skoler og også i Trondheim, Tønsberg og Asker. Akademiet Nettstudier tilbys over hele landet.

Skolen satser i økende grad på studietid, hvor elevene kan arbeide med det faget de ønsker i samarbeid med medelever og lærere i skoletiden. Studietiden skaper en mer elevaktiv skole der elevene ikke blir passive tilhørere, men selv aktivt konstruerer sin egen kompetanse, i aktiv samhandling med medelever og lærere.  

Akademiet tilbyr bredt utvalg av linjer, fra Studiespesialisering med ulike fokusområder som språk, politikk, realfag, rettslære, teknologi, økonomi, samfunnsfag og internasjonalt fokus, til Studieforberedende Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering med Toppidrett og Påbygging til generell studiekompetanse.

Kontakt Akademiet
Tlf.: 922 36 600  
E-post: post@akademiet.no  

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: