HjemMøt SONOR på utdanni...

Møt SONOR på utdanningsmessene 2019!

Tekst og bilder: SONOR

Vi i SONOR inviterer hvert år alle samarbeidsuniversitetene våre til å være med oss på utdanningsmesser rundt omkring i Norge, i januar og februar. Dette er en flott mulighet for deg å treffe en representant fra det universitetet du lurer på om du skal søke opptak til. Kanskje du til og med allerede har søkt opptak til én eller flere skoler, og ønsker å ta en prat fordi det både er gøy og hyggelig?

Studieveiledere fra SONOR er alltid til stede, og universitetene står på standen vår sammen med oss. Du trenger bare å finne SONOR i messehallen. Vi hjelper til med å introdusere deg for skolene hvis du ønsker det, og er selvfølgelig også tilgjengelig for å svare på spørsmål.

HVEM KAN DU MØTE?

På denne linken ser du en liste over hvilke universiteter du kan treffe, og hvor. Finner du ikke det universitetet du leter etter? Ta kontakt med SONOR – vi hjelper deg med den informasjonen du trenger uansett, det er ikke sånn at du må ha møtt skolen for å kunne søke om opptak til studier. Husk at alle våre tjenester er gratis for deg som student!

NÅR OG HVOR?

Se datoer og informasjon om de forskjellige messene her

Ønsker du å avtale en tid for å snakke med enten oss her i SONOR eller en av partneruniversitetene som skal delta på messene? Ta kontakt med en av våre veiledere for å kartlegge dine muligheter for et individuelt møte.

Study Outside Norway (SONOR)
Oslo // Trondheim // Bergen
TLF: 73809730
www.sonor.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: