HjemTil alle utstillere ...

Til alle utstillere på utdanningsmessene i 2017!

Slik kan du nå enda flere i din målgruppe!

Utdanningsmessene er en nasjonal informasjonsdugnad og markedsføres bredt i mange kanaler. I tillegg til å invitere alle relevante skoleelever gjennom rådgivere og lærere benytter vi blant annet ukeplakater på buss og bane, magasiner og aviser på nett og papir, nettreklame og sosiale medier, direkte invitasjon på e-post og SMS til mer enn 200 000 i målgruppen 17-25 år. I tillegg vil vi gjerne at dere som er utstillere bidrar.

For å gi dere muligheten til å nå enda flere interesserte besøkende har vi utarbeidet en eksempeltekst dere kan benytte til å dele arrangementet på egen nettside og via Facebook.

Invitasjonen kan deles på egne nettsider, eller sendes direkte til egne elever, studenter og andre dere tror har nytte av messene. De dere inviterer får selvfølgelig gratis inngang på messene! Dere står selvsagt fritt til å lage deres egen tekst om dere ønsker det. Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker bilder eller mer informasjon.

Herunder ligger maler på tekst som kan benyttes.

FORSLAG FOR UTSENDING OG NETTSIDE:


Møt oss på utdanningsmessene 2017!

Vi ønsker å invitere deg til å besøke vår stand på utdanningsmessene i 2017. Dette er en unik mulighet for å få informasjon om våre studie- og karriermuligheter! På utdanningsmessen får du snakke med studentrepresentanter og veiledere. Direkte samtale med oss på messen kan gjøre deg mer sikker på eget valg og åpne opp for muligheter du ikke visste eksisterte. Ikke la denne sjansen gå fra deg!

Utdanningsmessene arrangeres i 11 ulike byer i januar og februar. Du kan møte oss i disse byene:

LillestrømFacebookarrangement
HaldenFacebookarrangement
KristiansandFacebookarrangement
SandefjordFacebookarrangement
StavangerFacebookarrangement
BergenFacebookarrangement
ÅlesundFacebookarrangement
TrondheimFacebookarrangement
BodøFacebookarrangement
TromsøFacebookarrangement
OsloFacebookarrangement

Informasjon om den enkelte messe kan du finne ved å trykke på den aktuelle byen. Trykker du Facebookarrangement kommer du direkte til Facebookarrangementet for messen. Informasjonen oppdateres fortløpende.

Du finner mer informasjon på nettsiden www.tautdanning.no

Hent din gatisbillett her!

VELKOMMEN!


FORSLAG FOR DELING AV INNLEGG VIA FACEBOOK

Møt oss på TaUtdanning.no utdanningsmesse! Vi deltar med stand på utdanningsmessene i Lillestrøm, Halden, Kristiansand, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø, Tromsø, Oslo.  Her finner du gratisbillett og alle datoer: http://data.messeselskapet.no/ Mer informasjon om utdanningsmessene finner du her: https://www.tautdanning.no/besokende/ Vi ønsker velkommen til messe!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: