En utdannelse du alltid får bruk for

Tekst og bilder: Handelshøyskolen BI

“Som selvstendig næringsdrivende kan man fort bli forelsket i tanker, ideer og visjoner, fremfor et stødig regnestykke. En kombinasjon av de to er ofte suksessoppskriften,” sier Pia Seeberg

Glemte du søknadsfristen for høyere utdanning, eller har du forandret mening? Fortvil ikke – vi har rullerende opptak frem til studiestart.

Et hav av muligheter
BI har 11 ulike bachelorstudier, siviløkonomstudiet og ettårige studier i bedrifts- og markedsøkonomi. Alle studier gir en grunnleggende forståelse for økonomi, noe som kommer godt med uansett hvilken retning du tar senere i livet. Se vårt tilbud av studier og kurs og finn det som passer dine drømmer.

Å søke studieplass på BI er enkelt
Alle studier er offentlig godkjente og gir rett til lån og stipend fra lånekassen. Chat med oss om du trenger hjelp til å velge det studiet som passer for deg.

Mer enn bare studier
Å være student innebærer mye mer enn forelesninger og eksamensperiode. Studietiden gir deg mulighet til å oppdage nye interesser, dyrke gamle interesser, og ikke minst bygge sosiale nettverk som varer livet ut. På BI ønsker vi å tilrettelegge for slike muligheter, enten det er gjennom studentforeninger, gründeridéer eller karriere. Ønsker du mer informasjon rundt studielivet på BI? Sjekk ut BIs studentblogg