Høstferie på Malta?

Tekst og bilder: STS Education

Blir du trøtt og sliten når høsten kommer? Det er ikke så rart. Også vi nordmenn trenger lys og varme. Noen ganger føles sommeren akkurat litt for kort og da kan det være en god idé å reise til varmere strøk når vinteren står for tur. Malta er et meget godt alternativ!

malta-2 sts ibsDe fleste kjenner til våre klassiske språkreiser om sommeren. Sommer og sol, kombinert med språkundervisning, er av flere grunner meget populært. Men visste du at du også kan dra på språkreise i høstferien?På Malta varer heldigvis sommeren litt lenger enn her hjemme i Norge. Med STS Education kan høstferien bli en uforglemmelig opplevelse. Du bytter det norske høstværet med sol og sommer på Malta, samtidig som du forbedrer engelsken din. Tre undervisningstimer hver dag sørger for at du øker ordforrådet ditt og gjør deg tryggere i hverdagssituasjoner der engelsk er førstespråk. På fritiden er det bare fantasien som setter grenser!

Malta kalles ofte for Middelhavets perle. Øya har mengder av fine strender der du kan bade og dykke i krystallklart vann. Eller hvorfor ikke bli med på sportskurset windsurfing? Shoppingen er best i den koselige byen Sliema. Dit må du dra! Den eventyrlystne kan legge til et besøk på den italienske øya Sicila. Spis ekte italiensk pizza og opplev vulkanen Etna på nært hold.

Skreddersy ditt utvekslingsår

High School i USA kjenner vi godt fra Hollywood-filmene, men hvordan er det egentlig i virkeligheten? Dra dit selv, så finner du svaret på spørsmålet. Opplev den amerikanske kulturen på nært hold og bli inspirert av vår store nabo i vest.

sts ibsEt utvekslingsår med STS Education er en fantastisk mulighet for deg som vil lære deg et nytt språk, få nye venner og erfaringer. Når du snakker språket daglig kommer du fort inn i det og lærer deg det flytende på en annen måte enn når du lærer det hjemme i Norge. Det er ikke rart at USA, år etter år, er en av våre mest populærere destinasjoner.
Passer Floridas hvite sandstrender best for deg? Vil du surfe eller skate sammen med proffene i California? Vil du oppleve vanvittige naturopplevelser i Colorado? Eller vil du kanskje bare nyte solen og maten i Mississippi? Velger du STS High School Select kan du selv velge hvor i USA du vil bo og på hvilken skole du vil gå under ditt utvekslingsår.

surfing sts ibsUSA har noe for alle. Vi på STS Education hjelper deg å navigere blant alle muligheter.

Kontakt oss idag – Dette kan bli det beste året i livet ditt!