International Relations eller International Business, Madrid

Tekst og bilder: Studier i utlandet v/ Inger Mørken


august studier i utlandet 2016 nyhetsbrevGlobal Bachelor i International Relations ved UEM (Universidad Europea De Madrid)

Dette er et 4-årig Bachelor program. Undervisningsspråk er engelsk. Du må velge to obligatoriske språk i tillegg til engelsk. Velg blant: fransk, tysk, spansk m. flere.

  • I 4. året er det obligatorisk Exchange til London School of Economic, LSE (hvis gode nok karakterer), eller til Pace University, Manhatten NY.
  • I 3. året er det mulighet for Erasmus Exchange. Dette er ikke obligatorisk, men sterkt anbefalt. Her kan du velge fritt blant mange universitet avhengig av plasser ledige. UEM er en del av en internasjonal kjede, med universitet i mange land og på mange kontinent.
Du vil hele tiden jobbe med prosjekter for multinasjonale selskap. Dette gir studentene en unik mulighet for kontakt med de viktigste ledere i de beste selskap. Man vil også motta besøk fra personer som arbeider for FN, ulike ambassader mm. Sjekk link her for innhold i Bachelorgrad
august studier i utlandet 2016 nyhetsbrevGlobal Bachelor i International Business ved UEM
Dette er et 4-årig Bachelor program. Undervisningsspråk er engelsk.
  • I 4. året er det obligatorisk Exchange til London School of Economics, LSE (hvis gode nok karakterer), Mc Gill, Canada, eller til Pace University, Manhattan NY.
  • I 3. året er det mulighet for Erasmus Exchange. Dette er ikke obligatorisk, men sterkt anbefalt. Her kan du velge fritt blant mange universitet avhengig av plasser ledige. UEM er en del av en internasjonal kjede, med universitet i mange land og på mange kontinent.

Du vil hele tiden jobbe med prosjekter for multinasjonale selskap, noe som gir deg en unik mulighet for kontakt med de viktigste ledere i de beste selskap. Dine lærere vil være ledere for de største selskap. UEM tilbyr et stort spekter av Internship i Spania, men også utenlands. Dette er en 360º utdanning der du vil ta del i og lære om alle aspekter i en virksomhet. Denne Bachelorgraden er en multidisiplinær utdanning. Sjekk link her for innhold i den internasjonal Bachelor graden. NB! Fag og innhold stemmer, men teksten på venstre side, vedrørende Exchange er forandret (se hva jeg har skrevet ovenfor).

august studier i utlandet 2016 nyhetsbrevOpptakskrav, skolepenger og Lånekassen
Du kommer inn med bestått studiespesialiserende vitnemål fra v.g skole, bestått engelsk test og personlighetstest, samt et Skype Intervju. All opptak skjer gjennom meg:
Inger@studieriutlandet.org

Støttes av Lånekassen. Skolepenger pr år, inklusiv Exchange, 14.400 euro.
 ­
Mer info!

Norsk nettside: universitetmadrid.no
Norsk Facebook side Studier i Utlandet facebook.com/Studier-i-Utlandet 
E-post: Inger@studieriutlandet.org
studier i utlandet European University Cyprus nyhetsbrev 2016 august
studier i utlandet nyhetsbrev 2016 august universidad europa logo