London Calling!

Tekst og bilder: SONOR

Study Outside Norway (SONOR) har gleden av å presentere det nyeste tilskuddet i vår portefølje av samarbeidsuniversitet: University of Westminster i London.

University of Westminster mclayton_uow456_0011 sonori London er et breddeuniversitet som ligger midt i London og har over 22,000 studenter på bachelor og mastergradsnivå. Her kan du som student studere alt fra arkitektur, arabisk, business, musikk, spillutvikling, IT, kriminologi, litteratur, motedesign, film og TV, finans og en rekke andre spennende fagfelt.

Universitetet utnytter seg av mulighetene de har i London ved å skaffe sine studenter relevant jobberfaring blant tusenvis av bedrifter som holder til i verdensmetropolen.
tube sonorFor deg som ønsker å kombinere studier på et dynamisk framtidsrettet universitet med jobberfaring og studentbyliv er Westminster er glimrende alternativer.

Ønsker du å vite mer om dine muligheter ved University of Westminster? Ta en kikk på Study Outside Norways presentasjon av skolen og det samarbeidet vi har sammen.
Ønsker du veiledning vedrørende dine videre muligheter for studier i utlandet? Registrerer deg her for gratis studieveiledning. 

DO SOMETHING GREAT FOR YOUR COUNTRY! ….LEAVE…..!

Study Outside Norway (SONOR)
Oslo // Bergen // Trondheim // Kristiansund
TLF: 73 80 97 30
Mail: info@sonor.no
Web: www.sonor.no