9 av 10 studenter anbefaler BI. Finn ut hvorfor.

Tekst og bilder: Handelshøyskolen BI

«Det å drive et klesmerke er mer enn bare design og kreativitet», sier Siglinde Maria Lunde som tok bachelor i kommunikasjonsledelse og master i markedsføringsledelse på BI. Møt jentene bak Hekne som har designet egen kleskolleksjon.

Hva skal du gjøre etter videregående? Hva skal du bli? Det er viktig å velge en retning som både du og jobbmarkedet interesserer dere for. Det er også lurt å velge en skole som kan tilby mange spennende muligheter underveis.

Bli ? i jobbmarkedet.

BI er opptatt av å gi relevant og næringslivsrettet utdanning, slik at du er mest mulig attraktiv for arbeidsgivere. I undervisning vil du blant annet jobbe med å løse relevante caser og reelle utfordringer for arbeidslivet.

8 av 10 med bachelor fra BI får jobb innen seks måneder etter endt utdanning

Jobb i en bedrift som en del av utdanningen, og få den berømte foten innenfor

BI tilbyr blant annet internship som valgkurs. Der velger du selv bedrift, og får muligheten til å teste fag og bransje ut ifra interesser, kompetanse og personlige egenskaper.

Hør BI-student Aleksander forklare hva internship er, og hvorfor han mener det er viktig.

Bli inspirert av engasjerte forelesere

Våre forelesere er gode på forskjellige ting. Noen er rå i klasserommet, andre gir lærerike tilbakemeldinger eller skaper store ringvirkninger med forskningen sin. Vi tar samfunnsoppdraget vårt på alvor, og står klare til å proppe deg full med kunnskap.

Hvordan kan du skille deg ut fra resten?

Velg mellom 12 spennende bachelorstudier, fordypninger og valgkurs.
«Jeg liker at vi har muligheten til å velge et valgfag og fordype oss i ulike fag. Jeg har alltid vært glad i sosiale medier. Så når jeg hadde mulighet til å velge sosiale medier som et valgfag, passet dette meg perfekt.» Maren Johnsen, student ved campus Bergen.
Les mer på studentbloggen

9 av 10 studenter anbefaler BI

Studentambassadører

Møt Åsne som tar bachelor i økonomi og administrasjon og se hva hun mener om overgangen fra videregående til BI.
Møt flere BI-studenter på andre studieretninger også. Er du nysgjerrig på noe, så er det bare å stille dem spørsmål.