Profesjonsstudiet i Psykologi, på engelsk i Madrid

Tekst og bilde: Studier i Utlandet v/ Inger Mørken

UNIK MULIGHET, søk nå! Studiestart i september. Du blir autorisert psykolog i Spania etter endt utdanning, og får også EuroPsy sertifikat. Dette kvalifiserer for å praktisere som Psykolog i Europa og gir også solid grunnlag for å få norsk autorisasjon.

august studier i utlandet 2016 nyhetsbrev psykologiProfesjonsstudiet i Psykologi
17 norske studenter er allerede klare for studiestart 19. september. UEM (Universidad Europea De Madrid) tilbyr profesjonsstudiet i Psykologi, på engelsk. Parallelt går det klasser på spansk. Opptak ut august for studiestart denne høsten. Les mer om innhold her.

Det er gjort et solid grunnarbeid med sammenligning mellom den spanske og den norske profesjonsutdanningen, vedrørende fag og innhold, studiepoeng og klinisk arbeid. Dette er noe jeg sender den enkelte student for kvalitetssikring. Det har også vært mye kontakt med ANSA. Se denne linken på ANSA sine sider.

All opptak foregår gjennom inger@studieriutlandet.org . Jeg hjelper dere gjennom hele søknad og opptaksprosessen inklusiv hjelp til finne bosted. Skolepenger: 9000 euro pr år.

august studier i utlandet 2016 nyhetsbrevInnhold
Psykologiprogrammet består av en 4 årig Bachelor og en 1,5 år klinisk Master. Før oppstart 3. år velger du klinisk retning videre. Alle som har bestått Bachelor v/UEM blir prioritert videre inn på den kliniske Masteren.

Undervisningsspråket er engelsk, men studentene må i løpet av 2. året lære seg spansk tilsvarende B2 nivå, med en bestått eksamen. UEM tilrettelegger og hjelper de internasjonale studentene med dette, og det gis også undervisning i det spanske språk. Den kliniske Masteren er på spansk. Dette for å kunne få spansk psykolog autorisasjon, som gir en solid tyngde når man søker om norsk autorisasjon. Denne autorisasjonen gir også automatisk EuroPsy autorisasjon.

Med disse to autorisasjoner i hånd, gir dette det beste grunnlag for å få norsk autorisasjon.

Se detaljert beskrivelse av Bachelor program.

Se felles opptakskrav nederst på siden. Programmet støttes av Lånekassen.

6051992091_4f28654e99_z-2Opptakskrav
Du kommer inn med bestått studiespesialiserende vitnemål fra v.g skole, bestått engelsk test og personlighetstest ved UEM, samt et Skype Intervju.

Hvis du ønsker å bli den neste:
– Ta kontakt med Inger@studieriutlandet.org
– Sjekk ut vår norske nettside: universitetmadrid.no
Norsk Facebook side Studier i Utlandet

NB! UEM samarbeider med Real Madrid Graduate School.
Se vår nettside for mer informasjon

studier i utlandet European University Cyprus nyhetsbrev 2016 august

studier i utlandet nyhetsbrev 2016 august universidad europa logo