Halden

Halden 12. – 13. januar 2021

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Halden og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Østfold! Messen arrangeres ved Høgskolen i Østfold.

Besøkende
Hovedvekten av besøkende på denne messen er fra den videregående skole. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge 
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall
Høgskolen i Østfold
B.R.A. veien 4
Remmen, Halden

Riggedag
Mandag 11. januar: 1200 – 1500

Åpningstider
Tirsdag 12. januar: 0900 – 1400
Onsdag 13. januar: 0900 – 1200

Program for messen: (dette publiseres ca 2-3 uker før messestart)
Utstillerliste 2020 (pdf)

Hallkart 2020 (pdf)
Foredragsprogram 2020 (pdf)
Foredragspresentasjon 2020 (pdf)
(flere foredrag blir lagt til frem mot messen) 

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.


Standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47


Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00


Hotell

Thon Hotel Halden
Langbrygga 1
1767 Halden

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Thon Hotel Halden ligger idyllisk til på Bryggepromenaden med alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til vakre Fredriksten Festning og andre attraksjoner i Halden.
Mer informasjon om Thon Hotel Halden


Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Magasinet 2020

Praktisk info:

Info om messene i: