Utstillerinfo

Transport og Varemottak

Transport og varemottak

Alt utstyr dere leier gjennom oss vil stå klart på standen på riggedagen. Vi tar betalt for transport, varemottak, lossing og lagring av eget utstyr som dere vil ha med til messene. Det er tillegg i pris for inntak/uttak på kvelder og helg. Hvis dere frakter varene inn i hallen selv og ikke trenger hjelp fra oss, så betaler dere ingenting for inntak/lossing.

Vær oppmerksom på at hallene ikke kan motta varer direkte dit i forkant av messen. Varer må derfor enten sendes til vårt lager på forhånd eller til hallene med ankomst i riggetiden. Hvis du ønsker å sende varer direkte til hallene, så er det viktig at du er til stede selv for å ta imot.

Alternativt kan vi ta imot varene for deg, men da vil du bli fakturert for mottak/lossing. Vi anbefaler å sende varene til vårt lager på forhånd og bestille transport til/mellom messehallene og evt. hjem fra siste messe via oss. Vi vil da ta oss av all frakt, lossing og lagring før og under messene. Varene vil stå klare på standen på riggedagen. 

Transport og varemottak bestilles i skjema for standutstyr og tjenester (tilgjengelig snart).

Adresse til vårt lager: Hernes AS, Sutterøygata 16, 7502 Stjørdal
Adresse til hver messehall finner du under Velg messe i menyen øverst.

Frister for transport
Frister for utdanningsmessene i 2025 vil bli satt i løpet av høsten 2024.

Priser:

  • Transport per palle per strekning: 4043,-
  • Lossing / inntak per by: 873,-
  • Uttak / lasting per by: 873,-
  • Uttak/lasting kveld per by: 1231,-
  • Lagring av emballasje/brosjyrer utenfor egen stand: 457,- per palleplass (vi oppretter felles lagring for utstillerne i bakkant av messehallen). Alle priser er eks mva.

Priser på transport, varemottak, lossing og lagring blir estimert etter bestilling og kommer frem på den manuelle ordrebekreftelsen. Vi tar forbehold om endringer, da vi av erfaring vet at godset ikke alltid har de målene og antallet som er meldt inn på forhånd. 

Har du spørsmål om transport?
Ta kontakt på transport@messeselskapet.no

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
www.messeselskapet.no
info@messeselskapet.no

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt: info@tautdanning.no
(+47) 47 75 88 00