Utstillerinfo

Transport og Varemottak

Transport og varemottak

Alt utstyr dere leier gjennom oss vil stå klart på standen på riggedagen. Vi tar betalt for transport, varemottak, lossing og lagring av eget utstyr som dere vil ha med til messene. Det er tillegg i pris for inntak/uttak på kvelder og helg. Hvis dere frakter varene inn i hallen selv og ikke trenger hjelp fra oss, så betaler dere ingenting for inntak/lossing.

Vær oppmerksom på at hallene ikke kan motta varer direkte dit i forkant av messen. Varer må derfor enten sendes til vårt lager på forhånd eller til hallene med ankomst i riggetiden. Hvis du ønsker å sende varer direkte til hallene, så er det viktig at du er til stede selv for å ta imot.

Alternativt kan vi ta imot varene for deg, men da vil du bli fakturert for mottak/lossing. Vi anbefaler å sende varene til vårt lager på forhånd og bestille transport til/mellom messehallene og evt. hjem fra siste messe via oss. Vi vil da ta oss av all frakt, lossing og lagring før og under messene. Varene vil stå klare på standen på riggedagen.

Bestilling av transportjenester gjøres her:
Bestillingsskjema for standutstyr og tjenester 

Adresse til vårt lager: Hernes AS, Sutterøygata 16, 7502 Stjørdal
Adressene til hver messehall finner du under Praktisk info i menyen øverst.

Frister per messe for når varer må være ankommet lageret:
Kristiansand, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Ålesund: 15. desember
Trondheim, Bodø, Tromsø og Oslo: 28. januar

Priser:

  • Transport per palle per strekning: 3850,- 
  • Lossing / inntak per by: 831,-
  • Uttak / lasting per by: 831,-
  • Uttak/lasting kveld per by: 1065,-
  • Lagring av emballasje/brosjyrer utenfor egen stand: 435,- per palleplass (vi oppretter felles lagring for utstillerne i bakkant av messehallen)

Priser på transport, varemottak, lossing og lagring blir estimert etter bestilling og kommer frem på den manuelle ordrebekreftelsen.

Vi tar forbehold om endringer, da vi av erfaring vet at godset ikke alltid har de målene og antallet som er meldt inn på forhånd. 

Har du spørsmål om transport? Ta kontakt på Transport transport@messeselskapet.no

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
www.messeselskapet.no
info@messeselskapet.no